Kezdőoldal » Sport, mozgás » Versenyek, olimpiák » Hogy tetszett nektek az idei...

Hogy tetszett nektek az idei F1-es évad?

Figyelt kérdés

találtam egy jó videót is :D

[link]

nekem nagyon tetszett az idei év,talán a legjobb volt amit valaha láttam és az Abu-Dhabi futam volt a kedvenc

2012. nov. 29. 09:33
 1/6 anonim ***** válasza:

Brazília volt a legjobb.

Amúgy jó évad volt, mondjuk a tavalyival összehasonlítva, de egy 2008 vagy 2007 színvonalát alulról súrolja csak. Azok voltak a szép idők.

1998-at már említeni se merem, mert azt az évadot azóta sem érte utol egyik sem.

2012. nov. 29. 10:00
 2/6 anonim ***** válasza:
Vettel miatt a felét nem néztem.
2012. nov. 29. 10:20
 3/6 MrPifta ***** válasza:
Az utóbbi jópár év legjobb évada volt. A Toro Rosso volt az egyetlen pontot szerző csapat, amelyiknek nem volt esélye a győzelemre. Az utolsó körig izgalmas volt a bajnokság, akár akkor is változhatott volna. Volt holtpont, Vettel sorozatos győzelmeikor, amikor nemcsakhogy nyert, de unalmas futamokon nyert zsinórban. Ezen kívül tényleg nagyon jó volt.
2012. nov. 29. 13:39
 4/6 El Greco ***** válasza:

Ja,nem volt rossz.

Nekem öröm az ürömben,hogy amíg Vettel unalmas futamokat nyert zsinórban,Massa is jól ment.

2012. nov. 29. 13:51
 5/6 anonim ***** válasza:

Nem volt rossz szezon.

Több ilyen szezont akarok!

2012. nov. 29. 19:36
 6/6 anonim válasza:
Kimi a király az biztos.
2012. dec. 15. 16:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!