A maratonfutók tényleg üritenek székletet futás közben? A gatyájukba?
Figyelt kérdés
2013. febr. 6. 18:58
1/7 dirtboy válasza:
ha muszáj akkor némelyik hajlamos rá de egyébként nem tart olyan sokáig lefutni hogy beszarjanak közben.
2/7 Linkoln válasza:
Lol, csak nem kéne beszarni futás alatt, az nem túl kényelmes...
Végig kell futni szarás nélkül.
Mellesleg, ritka hogy futás közben szarnod kelljen.
(Én be nem szarnék, sem futva sem sehogy)
3/7 anonim válasza:
Pár napja volt a neten egy hosszútávfutó bronzos gatyával.
4/7 anonim válasza:
Futás közben max a vékonyf*sás mehet a gatyába, rendes, formázott széklet aligha.
5/7 anonim válasza:
... Érdekes egy kérdés, szerintem annyira senki nem igénytelen, még ha fanatikus futó is és elszántan nyerni akar, eleve rákészül hogy nem eszik olyan sokat meg olyan kaját előtte, mert tele hassal eleve nem nagyon lehet futni.
6/7 Bulfeszítő János válasza:
Lehet hogy előfordul, hogy egy sport csík besurran... El tudom képzelni. Gondolom a gázok jót tesznek futás közben, sőt kifejezetten előnyösek lehetnek. Gondoljunk csak a repülőgépekre! Ha van tolóerő, gyorsabb a tempó, és ha gyorsabb a tempó, akkor van kondenzcsík.... :)
7/7 anonim válasza:
2:10-2:15 a maraton, ha profik versenyen futják. Két óra alatt nem jön meg nekik egyik se sztem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!