Miért fegyver lövéssel indítják a futást?
Figyelt kérdés
Na szóval ne röhögjetek, arra vagyok kiváncsi csak, hogy esetleg van e valami "legendája ennek". :D :D (Gondolom lesz olyan akinek annyi ideje van, hogy most kreál egyet) De légyszi komoylan! :D2013. jan. 11. 18:45
1/4 Shai-Hulud válasza:
Semmi különös oka nincs, egyszerűen a célszerűség. Elég hangos, hogy a nagyothalló versenyző is meghallja (sőt, a néző is), valamint eléggé hirtelen, pillanatnyi hanghatás ahhoz, hogy ne lehessen vitatkozni, hogy mikortól is "számít", vagy mikor volt az eleje, vagy a vége, stb...
Szerintem csak így a legegyszerűbb.
2/4 A kérdező kommentje:
hát jó. kössz a választ ;)
2013. jan. 13. 15:06
3/4 A kérdező kommentje:
de jó lett volna valami oylan, hogy egyszer réges régen amikor fegyvert fogtak valakire, és elsütötték, a közelben lévők hirtelen futásnak eredtek, és ebből jött.....vagy valami érted... :D :D :D
2013. jan. 13. 15:08
4/4 Bulfeszítő János válasza:
Szerintem biztos volt ilyen sztori, hogy ha fegyvert fognak valakire és elsütik, és esetlegesen nem talál, akkor a relikvens futásnak ered! Sőt! Sajnos szerintem mostanában is akadnak hasonló jelenségek, még egyszer mondom, sajnos. Speciel én is kiakasztanám a 180-as órámat hasonló esetekben, bár én megtévesztés gyanánt végigfosnám a vádlimat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!