Kinek, és miért szurkoltok a Forma1-ben?
Nem igazán értek az ilyen dolgokhoz, de érdekel ki mit lát a kedvenc versenyzőjében. Előreszólok, lány vagyok, így nagyon bonyolult dolgokat ne írjatok. Ha szeretnétek vitázhattok is egymás között, érdekesek az ilyen beszélgetések.
Nekem is van kedvenc pilótám(így hívják őket?:D) Alonso. Én azért neki szurkolok, mert én úgy látom, hogy ő vezet a legjobban. Csak a kocsija, az ami a nem jó.
Véleményeket írhattok, nem zavar kinek, de írjátok le egy indok mellett :)
Nekem 3 kedvencem van :)
Elsősorban Kimi, a személyisége miatt, nagyokat szokott mondani nincs még egy ilyen versenyző a mezőnybe. Más mint a többiek, őszintén elmondja a véleményét, ami általában vicces :D Mind amellett nagyon jó versenyző és irtó tehetséges.
Aztán Alonso, őt eleinte egyáltalán nem kedveltem, nagyképűnek tűnt és nem tesztet a viselkedése pl.amit Hamilton-nal csinált 2007-ben. Minden körülötte forgott a Ferrarinál, nem volt egy szimpatikus egyén.
De Vettel győzelmei miatt megszerettem, ma már Vettel 4-szeres világbajnok és Alonso volt az aki felvette tudta venni ellene a harcot, csak sajnos nem jó az autója. 2015-ben már megérdemelné a vb-t remélem sikerülni fog neki. Összességében szerintem ő a legösszetettebb versenyző a mezőnybe.
Aztán ott van még Hamilton, nagyon szimpatikus, neki is van egy élet stílusa :) csak sajna a magánélete általában hatással van a teljesítményére. Iszonyat gyors versenyző és full tehetséges. Nem sok versenyző robban be így az F1-be mint Hamilton 2007-ben már első évében második lett 1 ponttal maradt Kimitől, és Alosnot is megelőzte, 109-109 pontja volt Alonsoval. Hamilton tudta eddig csak Alonsoval ezt megcsinálni, amikor egyforma autója van két versenyzőnek akkor lehet megtudni hogy ki az erősebb. Ezzel persze nem azt mondom hogy jobb Alonsónál hanem kb egy erő szinten vannak, csak 2008-óta Hamilton sajna nem koncentrál a F1-re olyan mértékben mint pl Aloso.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!