Szerintetek is sokra viszi még a Nico Hülkenberg a Forma1-ben?
#3 Nézed te egyáltalán F1-et? Tegnap úgy előzte meg Hamiltont és Vergnet, amibe más már belebukott volna, ütközött volna.
Egyébként: Ha jó autót kap, akkor van esélye VB címre...
#3!
Hol élsz te? Hülkenberg egy befizetett tehetségtelen majom? Gratulálok ezzel bebizonyítottad, hogy mennyi értesz a Forma1-hez!
A másik meg az hogy, azt hogy érted, hogy eddig az összes csapattársa szénné alázta??
Szerinted hány csapattársa volt eddig? Úgy látszik nem tudod, úgy hogy el árulom neked.. Di Resta a 2-ik csapattársa!
Hülkenbergnek ez még csak a 2-ik szezonja a Forma1-ben!
2010-ben volt Barrichello csapattársa a Williamsnél.
Barrichello több pontot gyújtött mint Hülkenberg ez igaz, de Barrichellotól ez volt a minimum, hogy egy újoncot legyőzzön. Hozzáteszem voltak olyan alkalmak, amikor nem bírt Hülkenberggel, aki mindjárt első Forma1-es szezonjában megtudta szerezni a pole pozíciót! (2010 Brazil nagydíj).
2011-ben csak tesztpilóta volt a Force Indiánál.
2012-ben nem kezdte olyan jól a szezont, de ez érthető volt szerintem, mivel 1 évet kihagyott, és hozzá kellett szoknia a csapathoz. Miután beilleszkedett, és megszokta az autót, már jobban teljesít mint csapattársa, előrébb is van a pontversenyben mint Di Resta..
Szóval nem értem, hogy miről beszélsz, senki se alázta őt szénné.. Sőt! Szerintem eléggé szép teljesítmény tőle az, hogy első Force Indiás szezonjában veri a nagy tehetségnek kikiáltott Paul Di Restát!
A többieknek köszönöm az értelmes hozzászólásokat. :)
Én már nem hiszek puszira senkinek sem.
Webber hülyére verte, minden csapattársát a Minardiban meg a Jaguárnál, aztán Rosberg mellett kifulladt.
Fisichella is milyen jó volt, alig vártuk, hogy nagy csapatba kerüljön, aztán ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!