Kezdőoldal » Sport, mozgás » Versenyek, olimpiák » Kinek, és miért szurkoltok a...

Kinek, és miért szurkoltok a Forma1-ben?

Figyelt kérdés

Nem igazán értek az ilyen dolgokhoz, de érdekel ki mit lát a kedvenc versenyzőjében. Előreszólok, lány vagyok, így nagyon bonyolult dolgokat ne írjatok. Ha szeretnétek vitázhattok is egymás között, érdekesek az ilyen beszélgetések.

Nekem is van kedvenc pilótám(így hívják őket?:D) Alonso. Én azért neki szurkolok, mert én úgy látom, hogy ő vezet a legjobban. Csak a kocsija, az ami a nem jó.

Véleményeket írhattok, nem zavar kinek, de írjátok le egy indok mellett :)

2012. nov. 4. 14:35
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
80%
Nekem Kimi már a McLarenes idők óta, mert szerintem ő a legkorrektebb top pilóta és emellett pokolian gyors is. Úgyhogy ma beb*szok a győzelem örömére!:DD
2012. nov. 4. 16:26
 2/13 anonim ***** válasza:
70%
Kimi a kedvenc. És hogy miért? Mert még egy ilyen pilóta nincs a mezőnyben. Ezzel a Lotussal nyerni nem kis dolog, bár sajnálom, hogy kiesett Hamilton. Nagyon nagy arc Raikkonen, ritkán szól, de ha mond valamit akkor csak is az igazat, és sokszor be lehet sz*rni a szövegén. :D
2012. nov. 4. 17:15
 3/13 anonim ***** válasza:
69%
Alonso, mert toronymagasan a legjobb versenyző a mezőnyben.
2012. nov. 4. 17:41
 4/13 anonim ***** válasza:
47%
Grosjean. Pokoli gyors versenyző, csak meggondolatlan. Ha megjön az esze, akkor VB lesz!
2012. nov. 4. 19:39
 5/13 anonim ***** válasza:
78%
Kimi, mert toronymagasan a legjobb versenyző a mezőnyben.
2012. nov. 4. 20:35
 6/13 anonim ***** válasza:
Én nekem nincs kedvencem inkább a versenyt szeretem élvezni. A mait szerencsére lehetett. De szimpatikus nekem: Vettel, Raikkönen, Hamilton, Grosjean, Maldonado, Kobayashi. A többiek tehetségét is elismerem de az ő versenyzésük nekem szimpatikus de ha vesztenek vagy rosszul versenyeznek engem nem zavar mert nekem csak a verseny számít nem az hogy szurkoljak egy számomra ismeretlen embernek. De ez a 6 általában úgy versenyez hogy az elnyeri a tetszésemet. Ha az én szempontomból rosszak akkor az csak egy jel hogy lehet annyira nem kéne őket szeretni és akkor kikerülnek innen.
2012. nov. 5. 00:08
 7/13 anonim ***** válasza:
74%
Egyértelműen Kimi a kedvencem, egyszerűen olyan zseni mint mondjuk Newey csak ő nem a tervező asztalon hanem a pályán. Amit abu dhabiba is csinált pl.: a Safety Car amikor kijött egyszerűen olyan előnye lett hirtelen mint ha be se ment volna a SC és nem úgy csinálta mint a többiek h satufék mielőtt kimegy és majdnem mindenki a falnak szalad, pedig nincs egy nagyon gyors kocsija
2012. nov. 5. 08:22
 8/13 anonim ***** válasza:

Nekem Michael Schumacher volt a kedvencem nagyon sokáig, egészen pontosan addig, míg vissza nem tért a Mercedes-hez. Ott pedig lássuk be, csak szenved, az autó se az igazi és ha tetszik, ha nem, ő sem a régi már.

A mai mezőnyből nincs kimondottan kedvenc pilótám, de szimpatizálok Massa-val, mert szerintem tehetséges (csak hát a Hungaroringi balesete óta ő se a régi, meg nem kicsit elnyomják Alonso mellett mostanság); Button, mert mindig higgadt és tetszik ahogy versenyez; és Perez, mert szerintem tehetséges, csak még kicsit habókos. :D

2012. nov. 5. 09:01
 9/13 anonim ***** válasza:

Nah, kis kronológiát vezetek le: 1996-ban kezdtem F1-ez nézni, apró gyermekkoromban - Akkor Damon Hillnek szurkoltam, csak azért, mer vicces neve volt. Világnbajnok lett.

1997-ben hasonló szempontok miatt választottam Jacques Villeneuve-t - ő is világbajnok lett.

1998-tól nagyon nagy Schu,acher-rajongó lettem, ő persze nem lett azonnal bajnok - és mire beindult a szekere, már kezdtem unni, mert igaz, hogy elképesztően tehetséges, és valóban "minden-idők" legangyobb Cipésze (Schumaker németül kb. ezt jelenti - Best of Legszarabb Szóviccek :b), a stílusa már nem tetszett. Emlékszem, '97-ben, amikor az utolsó versenye nekiment Villeneuve-nek, azzal a szándékkal, hogy mindketten essenek ki, és akkor megtartja az egy pontos előnyét a VB élén, azt godoltam, na, ez az ember aztán tud küzdeni. De egy 9 éves még nem látja, amit ma: ez színtiszta parasztság volt :D

Amikor lecsengett a Schumacher-korszakk, jött Nico Rosberg, és neki is egy egészen bagatel ok miatt lezdtem drukolni: Egy jóbarátom kutyáját Nikó-nak hívják. :D (Érdekes, hogy Nico Hülkenbergre nem figyeltem fel emiatt... :b)

Az utóbi időkben azonban nem drukkolok valakinek nyíltan, inkább a kiscsapatok és újonc pilóták sikerét várom. Idén volt belőle bőven - Mercedes és Williams-győzelem, Pérez és Kobayashi és Grosjean-dobogó, és még nincs is vége a szezonnak... :) Jó lenne, ha a három "amatőr" csapat (Marussia, Hispania és Caterham) közül valaki beférne a pontszerzők közé... :)

Egyébként idén Alonso VB-címét egy picit jobban várom, mint Vettelét. Nem semmi lenne egy többször is életképtelennek titulált Ferrarival nyerni. Vettelt is nagyon szeretem, 2010-ben a fenekemet a földhöz cspapkodtam, amikor a kisgyerek megnyerte a világbajnokságot, mesterien csinálta. Tavaly meg átváltott Schumacher-üzemmódba, és stabilan, megbízhatóan nyomta végig az idényt. Sőt... Összesen csak két olyan futam volt, ahol nem állt dobogón. Ilyenre Vettel és Schumacher előtt csak a sport "nagy öregjei", Fangio és Ascari tudott megcsinálni az 50'-es években.

Egyébként - hogy még jobban sablonos legyek - a jó versenynek drukkolok. Amikor az utolsó kanyarig izgalmas egy bajnoskág. :)

2012. nov. 5. 09:04
 10/13 anonim ***** válasza:

Szia!

Én elsősorban a Williams csapat rajongója vagyok. Maldonado nagyon tehetséges szerintem, és már egyre meggondoltabb. Én neki szurkolok mindíg, Sennának is szurkoltam egy ideig, de kb a 10. futamnál már be kellett látnom, hogy ennyi van benne. Ő nem igen fog futamot nyerni soha... Maldonado pedig annál inkább! Szóval hajrá Williams!!! :D Az örök kedvenc viszont Ayrton Senna!

2012. nov. 5. 10:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!