Kezdőoldal » Sport, mozgás » Versenyek, olimpiák » Néztem a paralimpiából pár...

Néztem a paralimpiából pár percet, de annyira elkeserített, ahogy láttam a fél lábú, félkezű fogyatékos embereket. El is kapcsoltam. Van aki ezt bírja nézni?

Figyelt kérdés
2012. aug. 30. 23:50
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Amúgy utolsó, nem ő volt a stúdióban hanem egy szőke nem szemüveges nő, akinek 3 ujja volt és piross lakk volt a körmén. A videoton trabzonspor meccs után azthiszem..
2012. szept. 3. 18:55
 12/13 anonim válasza:
Pásztory Dóra, paralimpiai bajnok úszó volt a stúdióban.
2012. szept. 3. 19:16
 13/13 anonim válasza:
Ezek az emberek sokkal jobban küzdenek, mint az egészségesek, több az akaraterejük, nem sajnálni kell őket, hanem tisztelni, mert van céljuk és keményen dolgoznak.Sok egészséges ember van, aki nem mozdítja el magát a tv vagy a számítógép elől, de ők, a paralimpikonok keményen dolgoznak minden nap.
2012. okt. 3. 14:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!