Van olyan aki az eurosporton nézte az olimpiát?
Figyelt kérdés
Én néha átkapcsoltam amikor az m1-en számomra nem érdekelt sport ment. Volt, hogy is ragadtam. Egyébként milyen rossz lehet, hogy ők izgulva kommentálják az eseményeket és alig nézik. Vagy sokan nézték őket is?2012. aug. 12. 23:48
1/8 anonim válasza:
szerintem mindenki kapcsolgatva nézte.
én kb a felét az eurosporton néztem.
annyi,hogy az mtv-n jobb a kép és a hang,de mikor olyan ment ami nem érdekelt,pl csapatsportokat nem nézek,akkor átnyomtam és fordítva.
2/8 A kérdező kommentje:
"Volt, hogy is ragadtam." ez "Volt, hogy ott is ragadtam." akart lenni.
2012. aug. 12. 23:57
3/8 anonim válasza:
Én az m1-en néztem többet mert van m1,m2 hd-m és nagyrészt ezért néztem ott, de sokszor volt amikor az m1-en ismételtek akkor átnyomtam az eurosportra mert ott élőben adtak valamit!
vagy pl. ma a kézi döntőt élőben adta az eurosport.
4/8 anonim válasza:
Többet az mtv-n néztem, de az eurosportra is átkapcsoltam. Szerintem az eurosporton jobbak voltak a kommentátorok.
5/8 anonim válasza:
főleg m1-et,m2-t néztem,eurosportot csak akkor,ha ismétlés ment máshonnan
6/8 MrPifta válasza:
szerintem az Eurosporton jobbak voltak a kommentátorok, ha ugyanaz ment, akkor inkább ES-t néztem.
7/8 anonim válasza:
tornát például csak ES-n, ,meg teniszt is, mert normális szakértők voltak. A kézimeccseken viszont a kommentátor majdnem bealudt, szóval ez változó volt. Megnéztem előbb az egyest, aztán ha ES-n jobb sport volt, akkor odakapcsoltam. Kenut is M1en.
8/8 anonim válasza:
Eurosportra rá se kapcsoltam az elmúlt két hétben..
Bárcsak hamarabb megtudtam volna :|
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!