Kezdőoldal » Sport, mozgás » Versenyek, olimpiák » Van olyan aki az eurosporton...

Van olyan aki az eurosporton nézte az olimpiát?

Figyelt kérdés
Én néha átkapcsoltam amikor az m1-en számomra nem érdekelt sport ment. Volt, hogy is ragadtam. Egyébként milyen rossz lehet, hogy ők izgulva kommentálják az eseményeket és alig nézik. Vagy sokan nézték őket is?
2012. aug. 12. 23:48
 1/8 anonim ***** válasza:

szerintem mindenki kapcsolgatva nézte.

én kb a felét az eurosporton néztem.

annyi,hogy az mtv-n jobb a kép és a hang,de mikor olyan ment ami nem érdekelt,pl csapatsportokat nem nézek,akkor átnyomtam és fordítva.

2012. aug. 12. 23:53
 2/8 A kérdező kommentje:
"Volt, hogy is ragadtam." ez "Volt, hogy ott is ragadtam." akart lenni.
2012. aug. 12. 23:57
 3/8 anonim válasza:

Én az m1-en néztem többet mert van m1,m2 hd-m és nagyrészt ezért néztem ott, de sokszor volt amikor az m1-en ismételtek akkor átnyomtam az eurosportra mert ott élőben adtak valamit!

vagy pl. ma a kézi döntőt élőben adta az eurosport.

2012. aug. 13. 01:42
 4/8 anonim ***** válasza:
Többet az mtv-n néztem, de az eurosportra is átkapcsoltam. Szerintem az eurosporton jobbak voltak a kommentátorok.
2012. aug. 13. 08:22
 5/8 anonim ***** válasza:
főleg m1-et,m2-t néztem,eurosportot csak akkor,ha ismétlés ment máshonnan
2012. aug. 13. 09:35
 6/8 MrPifta ***** válasza:
szerintem az Eurosporton jobbak voltak a kommentátorok, ha ugyanaz ment, akkor inkább ES-t néztem.
2012. aug. 13. 10:52
 7/8 anonim ***** válasza:
tornát például csak ES-n, ,meg teniszt is, mert normális szakértők voltak. A kézimeccseken viszont a kommentátor majdnem bealudt, szóval ez változó volt. Megnéztem előbb az egyest, aztán ha ES-n jobb sport volt, akkor odakapcsoltam. Kenut is M1en.
2012. aug. 13. 13:38
 8/8 anonim ***** válasza:

Eurosportra rá se kapcsoltam az elmúlt két hétben..

Bárcsak hamarabb megtudtam volna :|

2012. aug. 13. 19:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!