Kezdőoldal » Sport, mozgás » Versenyek, olimpiák » Hogy tudnál elképzelni egy...

Hogy tudnál elképzelni egy budapesti olimpiát?

Figyelt kérdés
Hol lennének a versenyek,olimpiai falu stb
2012. aug. 11. 15:48
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
6%

Mindjárt jönnek majd a lehúzó hazagyalázó kommentek...

De véleményem szerint abszolút-e lenne reális esélye,hisz uszódáink-terepek-stadionok is vannak vagy lennének.Persze nem egy jelenlegi helyzetben.Szállodák is vannak, a legtöbb ember rosszul közelíti meg az egészet.

1920-ban is mi rendeztük volna de tudjuk mi történt akkor.

2012. aug. 11. 15:53
 2/13 anonim ***** válasza:

Hát, nekem ahhoz nincs fantáziám :D Én így szeretem Budapestet ahogy van. Nem szeretném, ha eltúloznák a szállodák építésével, amik nem illenek a régi épületek mellett. A hosszútávúszás Balatonon legyen, mint a balatoni átúszás.

Olimpiai falu meg Budapesten kívül legyen. Legyenek nagyon szépek a szállások a versenyzők számára.

Az olimpiai stadion... az nem tudom, hol legyen, de kívül-belül hagyományos nép motívummal legyen díszítve. A fáklya is olyan legyen. A kabalánk meg legyen nagyon aranyos, emlékbevéső, mint Misha mackó vagy Hodori tigris.

2012. aug. 11. 15:56
 3/13 anonim ***** válasza:

Magyarország nem bírna el most egy olimpiát és ezért nem hazagyalázónak mondom magam, csak reálisnak. Nincs pénz és ha lenne is, hova építenék a stadionokat? Nincs hely. A tömegközlekedés sem bírná el a tömeget, beállna a város.

Magyarország (sajnos) nincs azon a szinten, hogy meg tudjon rendezni egy olimpiát és még egyszer mondom ez csak realitás.

2012. aug. 11. 15:57
 4/13 anonim ***** válasza:
Kik is rendeznek mostanában EB-ket?
2012. aug. 11. 16:01
 5/13 anonim ***** válasza:
Azért egy EB megrendezését ne hasonlítsd egy olimpia megrendezéséhez. Nem ugyanaz a kategória.
2012. aug. 11. 16:03
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Csak, hogy kicsit jobban lásd a dolgokat pénzügyi szemszögből:

A Londoni olimpiát először 2.4 milliárd Fontból (azaz 849 milliárd Forintból) akarták megcsinálni, de ez 2007-re 9.3 milliárd Fontra (azaz 3290 milliárd Forintra!!!) emelkedett.

Csak a helyszínek és az infrastruktúra kiépítése 5.3 milliárd Font volt (1875 milliárd Forint).

Kérdezem én, hol van a Magyar Államnak ennyi pénze?

2012. aug. 11. 16:16
 7/13 anonim ***** válasza:

Montreal, Kanada (ahol kibasok kőolaj, meg ilyesmi van) 2006-ig fizette vissza a hitelt, amit az olimpiára felvett.

na zsenikém, mikor volt ott olimpia?

Akarsz még olimpiát?

2012. aug. 11. 19:59
 8/13 anonim ***** válasza:

Ez nem hazagyalázás pusztán reális gondolkodás.

Az előbb már leírta valaki hogy pusztán s költségek milyen súlyosak.

Azontúl ugye mi lenne a közlekedéssel ? A 4es metro is csak legenda már... A többi metro meg vagy kigyullad vagy lerobban. Ugyanez a buszokkal. Hol állunk mi azon a szinten hogy mindenhol angolul tudjunk kommunikálni a látogatókkal?

A magyar munka morál mellett furcsa kis Olimpiánk lenne :D

Egyszer biztosan lesz...

2012. aug. 11. 21:38
 9/13 anonim ***** válasza:
A megnyitót én mindig úgy képzeltem el, hogy a Viktátor a stólbanditól megszokott kézmozdulattal mondja hogy az olimpiáááát megnyitom! - és ennyi a megnyitó:D
2012. aug. 11. 22:01
 10/13 MrPifta ***** válasza:
Nem értem, miért kell annyi új stadiont építeni hozzá... Ahol van 8 sávos medence, ott már lehet úszóversenyt rendezni. Ahol van szabályos méretű futópálya, ott már lehet atlétikaversenyt rendezni, Stb. Az a győztes, aki a leggyorsabb, függetlenül attól, hogy 500-as stadionban vagy 80ezresben rendezik.
2012. aug. 12. 10:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!