Hogy tudnál elképzelni egy budapesti olimpiát?
Figyelt kérdés
Hol lennének a versenyek,olimpiai falu stb2012. aug. 11. 15:48
11/13 anonim válasza:
Csakhogy a nézőszámot is figyelembe kell venni. Nem lehet egy atlétikai versenyt 500 férőhelyes "sufniban" lebonyolítani egy olimpián. Másrészt ha ilyen kevés férőhely lenne akkor még nagyobb veszteség lenne, hiszen kevesebb jegyet tudnának eladni = kevesebb ember = kevesebb szállodában kivett éjszaka = kevesebb fogyasztás = NAGYON kevés bevétel az alapból óriási kiadás mellett.
12/13 anonim válasza:
Úgy látom páran nem vagytok tisztában azzal, hogy bizonyos feltételeknek és elvárásoknak meg kell felelni egy olimpián. Nem lehet a Józsi bácsi farmján lebonyolítani a kalapácsvetést, hiába lenne rá hely.
13/13 anonim válasza:
naná, hogy nem vagyunk tisztában a feltételekkel, mivel csak mezei szurkolók vagyunk. Kosárcsarnok, tornacsarnok, hegyi kerékpár versenyek, birkózóaréna, meg még egy csomó olyan hely kéne ami most nincs. Ez nem baj, mert Londonnak sem volt sok létesítménye, csak ugye pénzügyi okokból én nem támogatom a pesti Olimpiát. Még a végén úgy járunk, mint a görögök, de mi Olimpia nélkül is a szakadék szélén állunk... A közlekedés metró nélkül szerintem elképzelhetetlen, a bkv-s járművek nem alkalmasak ekkora tömegek szállítására. A Margit szigeten lehetnének futó számok, a Kincsem parkban lovas versenyek, bár annak sem tudom mekkora a befogadó képessége. Uszoda van elég talán. Szálloda dögivel, de mikor az egész világ idecsődülne, nem tudom lenne e kapacitás. Azonkívül ugyan világversenyeket szépen rendezgetünk, de ebbe már a kormány is beleszólna. Amilyen hülye most a vezetés, mindenhol kalocsai minta figyelne, a nyitóünnepségen meg Trianont sírnánk vissza a stadion közepén. Kösz, a magyar hozzáállás most nem alkalmas semmi ilyen megrendezésére /sajnos/!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!