Kezdőoldal » Sport, mozgás » Versenyek, olimpiák » Hány éves korotoktól követitek...

Hány éves korotoktól követitek figyelemmel az olimpiát?

Figyelt kérdés

én 9 éves korom óta

21/l

2012. aug. 10. 18:26
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Én a 92-es Barcelonára emlékszem tisztán, igaz azon ott is voltunk családilag nézőként :) A szöüli úgy ahogy dereng, de leginkább csak annyi, hogy éjjel volt adás a tv-ben, ami 88-ban csodaszámban ment, tekintve, hogy hétfőnként még adás sem volt! :D 92-ben 10 éves voltam.
2012. aug. 10. 18:34
 2/15 A kérdező kommentje:
kint voltál Barcelonában?jó élmény lehetett,én a londoni vízilabda döntőre készültem,de nem jött össze,de nem bánom,mert a válogatottunk nem játszik döntőt
2012. aug. 10. 18:37
 3/15 anonim ***** válasza:
Jaja, Kőbán Ritáék arany négyesét (amit most sikerült 20 év után újra megnyerni) láttam helyben :) Nagyon akartam idén is, de lemaradtam, nagyon gyorsan elkapkodták a jegyeket. Meg Londonért nem is vagyok annyira oda. Viszont Rio nagyon nagy buli lenne, remélem sikerül :)
2012. aug. 10. 18:40
 4/15 anonim ***** válasza:
Egyébként én is a vízilabdát akartam volna, meg a Berkit, egy USA-akárki férfi kosármeccset, meg atlétikát. No, de majd legközelebb.
2012. aug. 10. 18:41
 5/15 A kérdező kommentje:
én azt bánom,hogy Athénba nem mentem ki
2012. aug. 10. 18:41
 6/15 A kérdező kommentje:
már áprilisban terveztem,hogy ott leszek a vízilabda döntő,de közben egészségügyi problémák jöttek,majd talán 4 év múlva
2012. aug. 10. 18:42
 7/15 anonim válasza:
Én 8 éves korom óta. Az athéni volt az első. Valahogy a sydney-i olimpiára nem emlékszem, az atlantaira meg pláne :)
2012. aug. 10. 18:49
 8/15 anonim ***** válasza:
De látod nem is baj, hogy nem tudtál kimenni, jól kiestünk :))
2012. aug. 10. 19:19
 9/15 A kérdező kommentje:
már nem bánom,hogy nem jutottam ki,mert akkor mehettem volna egy Horvátország-Szerbia döntőre
2012. aug. 10. 19:21
 10/15 anonim ***** válasza:
6 éves korom óta. Emlékszem az 1988-as olimpiára, a nagymamámnál néztem Egerszegi krisztinát és mai napig emlékszem, hogy én is próbáltam úgy úszni, mint ő, igaz én a szoba közepén :-) Más nem maradt meg arról az olimpiáról, aztán a következő 1992-es olimpiát már végig bámultam, mai napig emlékszem, hogy Ónodi Henrietta 9.925 ponttal lett első ugrásban és 9.950 második talajon :-)Minden álmom volt, hogy én is indulhassak, de csak nemzetközi versenyig vittem :-(
2012. aug. 10. 20:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!