Kezdőoldal » Sport, mozgás » Versenyek, olimpiák » Hány éves korotoktól követitek...

Hány éves korotoktól követitek figyelemmel az olimpiát?

Figyelt kérdés

én 9 éves korom óta

21/l

2012. aug. 10. 18:26
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

A szöulire (1988) nem emlékszem tisztán, mert akkor még kicsi voltam (5), de Egerszegire valahogy emlékszem...

2000 óta (16) nézem az olimpiát. Emlékszem, hogy annak idején az iskolatársaimmal együtt néztünk a szünetekben. Volt, hogy a tornaórát félbeszakították, mert akkor ment a vízipóló vagy a kézilabda. És a tanárok is kíváncsiak voltak :D:D

Lyukasórán is csak a tévét néztünk. Sosem felejtem el a riporter örömét, amit le is utánoztunk xD

28/L

2012. aug. 10. 21:23
 12/15 anonim ***** válasza:
Tényleg, én is emlékszem a szöulira, hogy az egérnek szőrös volt a hónalja hátúszásnál! :D És, hogy a Vitray úgy szurkolt, hogy "gyere kislány, gyere kislány, gyere kicsi egér!"
2012. aug. 10. 21:25
 13/15 A kérdező kommentje:
mi is suliban néztük a Sydney-i olimpiát,a vízilabdát,Kovács Ági úszására ma is emlékszem,az infó teremben néztük,olyan 8-9 évesek lehettünk,de ordítottuk,hogy hajrá Ági!
2012. aug. 10. 21:43
 14/15 anonim ***** válasza:
Én a sidney-i olimpiát néztem először, a suli utolsó napján néztük a bioszteremben a tv-n a női kézilabda döntőt, azt hiszem Magyarország-meg még valami skandináv ország volt, talán a norvágok. Akkor voltam 14.
2012. aug. 11. 15:01
 15/15 anonim válasza:
Én nekem a 2012-es(mostani) Olimpia volt az első, de egyben nem utolsó. Szerintem egy életre lefog kötelezni engem az olimpia és biztos vagyok abban, hogy egy ilyen jó olimpiát nem fogok elfelejteni, hisz remekül versenyeztünk. Amúgy 15 évesen láttam életem első olimpiáját, sajnálom is, hogy a 2008-ast nem láttam. Sőt, ha figyelembe vesszük, simán megnézhettem volna a 2004-es Athéni olimpiát is, de késő bánat. :)
2012. dec. 19. 15:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!