Szerintetek is elég gagyik ezek a mai sportriporterek akik az olimpiát közvetitik?
szerintem csak idegsítő, ahogy üvöltöznek. Én is pofán tudnám verni őket, nem csak B. Gábor.
Tegnap is úgy üvöltött Knézy egyszer azon az éles hangján, hogy inkább levettem a hangot, meg azt hittem felrobban az agyam. Komolyan már kezdett remegeni a gyomrom, és kezdtem félni...nem vicc, mintha adrenalinom felment volna..pedidg csak egy hang és üvöltés egy magyar arany miatt, de úgy éreztem, mint akit ijesztgetnek és megfog halni...
ffi kajak 2, most ismétlik, kiborít.
Köszönöm, hogy lepontoztok, ezzel azt bizonyitjátok nekem, hogy nem vagyok tömeg, hanem tudok gondolkodni, és nem fogadom el, ami van, csak mert mások szerint jó :$ :p
Attól, hogy "nem vagy tömeg", még nem jelenti azt, hogy okosabb vagy a tömegnél.
Persze ettől még lehet az a szubjektív véleményed, hogy nem jók a kommentátorok, így csak a második hozzászólásod pontoztam le.
nem mondtam, hogy azt jelenti, de van önálló véleményem.
Amúgy a leghőbb vágyam, hogy 0-s ás legyek, hogy ne lehessen pontjaimon lovagolni, meg milyen jó már, szal lécci pontozd le mindet :)
Meg vicc, hogy milyen vérmes eszköz a lepontozás....nem tud véleményt mondani sok idióta, csak addig jut el, hogy pontozzon
Üvöltözik? Na és? Kint az olimpián is mindenki hangosan szurkol a versenyzőknek, de még itthon bemész egy bárba és ott is üvölt a tömeg, mert hangot adnak az izgalmuknak.
Véleményem szerint inkább üvöltöző sportriportert mint vuvuzelától fütyülő tv. Na az idegesítő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!