Miért szeretik ennyien Kimi Räikkönen-t?
Mert Lotusos vagyok
Kubica fan vagyok, ha BMW-s volt akkor BMW-s voltam, ha Renault-hoz ment akkor meg az. ÉS most nincs így hivatalosan még a Lotusnál van szóval Lotus.
Amúgy mert egy piszok nagy versenyző
KUbicát összehozták már a Ferrárival is, állítólag a Ferrári 1 millió eurót fizetett csak hogy ott gyógyulgasson és 13-ra ott legyen Massa helyett. Bár kit nem boronáltak össze a Ferrárival?
Remélem Kubu visszatér :)
amúgy, Kimihez visszatérve, én is bírom sose örül, de mindig elsőként iszik az üvegből xD
A kis alkoholista:D
Sajnos Kubica F1-es visszatérésére nincs sok esély, ide 100%-os pilóták kellenek egy élcsapatba, Karthikeyan szintjén meg nem érdemes vergődni.
Raikkönen-t azért, mert gyors és szimpatikus, már amikor nem részeg.
Szép is lenne... Kubica keze lebénult, maradandó a kár, sajna már nem ülhet versenyen f1-es kocsiba.
gondolj vissza Massára... folyamatosan jöttek a hírek, hogy mennyire gyógyul, és így is volt. Kubicáról semmi hír, nem is gyógyul, rejtegeti a sérült kezét, ami a sérülés után egy évvel(!!!) készült lesifotókon is természetellenesen áll.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!