Ki a forma-1 valaha élt legnagyobb alakja?
Húúúú, nehéz kérdés. Peter Collins, Stirling Moss, akik szerintem nagyon jók voltak nagyon régen. Meg Jack Brabham, és Jackie Stewart.
Jochen Rindt nagyon nagy lehetett volna, ha nem hal meg idejekorán. A '70-es '80-as években Prost, Piquet és Lauda voltak a legnagyobbak. A '90-es-2000-es években "természetesen" Schumacher mellett Damon Hill, Häkkinen és Alonso.
De számomra a legjobb versenyző Alberto Ascari, aki az egyik évben az ÖSSZES versenyt megnyerte, amelyiken indult. Ő is korán halt meg, szerintem simán összeszedett volna egy tucat VB-címet. Aztán Stewart, aki a három VB-címe mellett baromi sokat tett a sport biztonságáért. Meg Jim Clark, aki szintén két-háromszáz győzelemnél tartana, csak egyszerűen nem bírta a kocsi az őrült tempót, amit diktált.
Szóval egy határozott nem tudom a válasz... :D
Hunt egy lezüllött alkoholista drogfüggő volt akinek ölébe hullott egy VB. Azt sem értem miért tartják akkora arcnak az aluljárókban lehet sok hasonló nagy arccal találkozni.
Sennát még a maga idejében sem volt a legjobb, mert ott volt Prost...
Szerintem Schumacher. De nehéz összehasonlítani a korokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!