Van értelme ha elkapkodom? (díjlovaglás)
Figyelt kérdés
Régebben is lovagoltam de több éve abba hagytam és február végén kezdtem el megint lovagolni.Egy héten csak egyszer, vasárnap megyek lovagolni, most az ügetést gyakorolom hogy csak a szárat fogjam.
Még idén szerettem volna menni versenyre, de a rajtengedély vizsga miatt és mert még nem tartok ott a lovaglásban (főleg díjlovaglásban), a versenyt jövőre raknám.
De olyan türelmetlen vagyok és nem bírok jövő nyárig várni, ha el kapkodom ezt az egész verseny meg lovaglás dolgot annak lesz értelme vagy egyáltalán eredménye a versenyben?
2012. máj. 24. 19:56
1/3 anonim válasza:
Napi egy lovaglás mellett nem hiszem, hogy fel tudnál készülni egy versenyre. Ráadásul jól értem, hogy most az ügetést gyakorlod, tehát nem tudsz vágtázni? Tanulj meg vágtázni, tanügetni, tanuld meg, hogy hogyan támaszkodik a ló, és csak utána. Semmi értelme nincs türelmetlenség miatt olyankor elkezdeni mikor még nem állsz készen.
2/3 anonim válasza:
Nem !! A lovaglás nagyon nagyon kemény munka ! Heti 1edzessel nem lesz ertelme ! Ha nem haragszol elmesélném az én történetemet : én heti most 7 éve lovagolok de mikor kezdtem a versenyzést akkor jártam mar 4eve . 4 évig gyakoroltam es az első versenyeken dijlovaglasban indultam es 18-adik es 4-ki lettem ! Most 7 éve lovagolok es heti 3x or járok es most érett be a munka most minden versenyen nyerem a versenyeket es benne vagyok az első 3-ban ! Hat kupam van es megérte várni es dolgozni hidd el ! Tudom hogy nehéz es mar annyira mennél versenyre de amíg nem dolgozol eleget nincs értelme :) bocsi !! Remelem segíthettem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!