Kezdőoldal » Sport, mozgás » Versenyek, olimpiák » Milyen gyakorlatok formálják,...

Milyen gyakorlatok formálják, meg növelik leggjobban a mellizmot?

Figyelt kérdés
Nemtudom összeválogatni azokat a gyakorlatokat,amelyek leggjobbak a mellizom edzésre...Többféle varijácijót is probáltam már,de még mindig elégtelen vagyok... Szó sincs arrol hogy nem akarok,vagy nem edzek keményen.. Probáltam profi testépitők terveit is,de azok se váltak be.... pls ha tudtok valami jót,akkor irjatok léci!!!!!

2012. máj. 5. 00:08
 1/3 anonim ***** válasza:
Ha nincs géped otthon meg semmi extrád, csak kézisúlyzók, akkor probáld meg, hogy hanyatt fekve, fejed fölé rakod a kezed, és az ellenkező oldal felé emelgetsz átlóba, de csak 30-40 fokig, vagy combod mellé rakod, és úgy emelgetsz kicsiket nyújtott kézzel.
2012. máj. 5. 01:23
 2/3 anonim ***** válasza:

Legjobban a jól kiszámolt és betartott tömegnövelő étrend növeli.

Gyakorlatoknál én mindig variálom a sorrendet és a pad dőlési szögét is, valamint az egykezes és kétkezes súlyzó használatát.

Pl. kezdek egyenes padon fekvenyomni rúddal, majd döntött padon egykezessel, tárogatás, áthúzás. De a következő héten csere van és egykezessel kezdem döntött padon, majd sima padon rúddal fekve, majd tárogatás döntött padon.

Lényeg, hogy mindig más legyen.

Heti egyszer elég edzeni egy izmot, kivéve vádli és has.

A lényeg, pedig a kaja lesz, anélkül nincs fejlődés, ha nincs meg a napi 2,2,5g*testtömegkg fehérje és 5-6g*testtömegkg szénhidrát.

2012. máj. 5. 06:22
 3/3 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat! Hasznosak voltak de tényleg... :)
2012. máj. 6. 21:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!