Miért rajonganak a kimmi raikkonen-ért?
azt veszem észre hogy ahírekben is elég sokat foglalkoznak ezzel meg facebokun is látom hogy hú de jó meg érdemes lesz nézni emiatt a fo1-et.
de miért rajonganak érte? (azért mert nem nevet?)jégember
Egyetértek veled!
Schummit szerintem sem lesz könnyű túlszárnyalnia sokáig senkinek. Nemcsak a nyújtott teljesítménye, de tudása és szerénysége terén is.
(egyébként sajnálom, hogy Hammilton esetében több a duma, mint a teljesítmény. Többet vártam tőle, amikor feltűnt a színen.)
Raikkonen az egyik legjobb fej, és sokaknak tetszik a lazasága, ahogy kezeli a dolgokat. Ha mond valamit, az mindig a lényegről szól, nem beszél mellé. Ha meg hülyeséget kérdeznek tőle, akkor hülyén is válaszol.
Megvan a saját világa, ami nem eljátszott, mint sok másik pilótánál.
Mindig talált rá valami gagyi magyarázatot, hogy miért nem sikerült befejezni a versenyt. Az a szomorú igazság, hogy azok a csúnya gonosz motor meg egyéb problémák furcsa módon mindig csak őt sújtották, a csapattársait rendre elkerülte. A szomorú valóság, hogy egy túlsztárolt középszer, amit az utóbbi években sokszor bizonyított legyen szó akár F1-ről, vagy bármi másról. :)
Ember.
Te cukrász, vagy, v mi? Ennyi szakértelemmel minek írsz ide? Nem veszed észre, hogy hülyeségeket beszélsz?
Hol voltál akkor, amikor azt ecsetelgették a kommentátorok több futam közben is, hogy hihetetlen, hogy Kimi alatt megyszét a technika, mikor ő az az ember, aki a legkíméletesebben vezeti az autót, sallangok nélkül.
Még Schumacher is elkottyantotta egyszer magát, pedig nem nagyon csípte Kimit, hogy van pár olyan kanyar a versenysorozatban, amit csak Kimi tud bevenni azokkal a telemetriai mutatókkal, mert annyira nem nyúlkál közbe feleslegesen a pedálokba. A másik bizonyíték, hogy kíméletes a kocsival, hogy 2008-ban azért maradt le az időmérőkön Massához képest, mert az ő stílusa nem terheli meg úgy a gumikat, ezért nem melegedtek fel optimálisan, főleg az egykörös időmérőn. Ez azóta is gond a Fearrarinál, és a kíméletes vezetési stílus ott mégnagyobb hátrány volt. Szerintem kicsit többet foglalkozz a témával és olvasgass utána, mert Norbert Haugh is elismerte, hogy a Mercedes motorok miatt buktak el 2 Vb-t. Amiknek nem szabad kifeküdni, ha jól megvannak csinálva. De Hakkinen, és Coulthard alatt is repkedtek szét a mocik, szóval nem kell ennyire 1 emberre sarkítan.
Ennyire nem volt szerencséje.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!