A Forma-1-ben Alonsónak mekkora esélye van, hogy világbajnok legyen?
Van egy olyan érzésem, hogy le van játszva már az egész előre . Börninek, mint"jó" zsidónak csak a pénz lebeg a szeme előtt. Lényeg hogy beszéljenek róla, legyen botrány, beszédtéma az f-1.
Én évek ótta minden versenyt láttam, de most ott tartok, hogy nem nézem tovább ezt a szappanoperát. Az autósport szégyene lett az F-1.
Már volt világbajnok kétszer is, épp az azt megelőző 2 évben, hogy kiírtad a kérdést.
Ha a kocsi megbízható lesz, és sikerül lemásolni az F-csatornát rendesen, akkor Button:Alonso 50-50%.
Hamilton is jó, de sokat hibázik, neki nincs esélye....
utolsó
nem egészen értek egyet. Szerintem Button csak azért vezet, mert jó taktikai döntéseket hozott a csapata kétszer is. Hamilton idén kirobbanó formában vagy, csakúgy mint Alonso. És úgy gondolom, hogy kettejük között fog eldőlni a cím, esetleg Vettel beleszólhat még a meccsbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!