Szerintem Vettel megérdemelte. Azelőtt a motorhibája miatt bukott 25 pontot,reméltem,hogy ő nyer.
2010. nov. 22. 15:27
9/10 peti4000 válasza:
Valóban nem érdemre osztják a vb címet, de ha így is lenne, akkor szerintem nem az érdemelné, akinek a csapattársát elengedésre szólítják fel!!!!!!!!!!!!!!!
2011. ápr. 20. 18:46
10/10 anonim válasza:
Massa csak egyszerűen jobban rajtolt, egyértelműen Alonso volt jobb az egész idény folyamán, azzal a lépéssel egy jót húztak, hiszen növelték Alonso világbajnoki esélyeit! Ez így volt korrekt, speciel én az ő helyükben is ezt tettem volna a világbajnoki cím érdekében, mivel tudták, hogy Massa nem vitte volna sokra vele!
Vettel azért nem érdemelte meg, mert még éretlen volt hozzá, most ezzel a hipergyors verdával meg mindenkit letaszít a mezőnyről, azt szeretném látni, mikor Webber megfosztja a trónjáról, Webber ha nem megy jól, akkor nagyon ritkaszarul megy, de ha jó formában van oda-vissza veri az egész mezőnyt nagyon brutálisan! Ez a 2010-es idényben is tapasztalható volt!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!