Kezdőoldal » Sport, mozgás » Versenyek, olimpiák » Na, ki lesz a VILÁGBAJNOK?

Na, ki lesz a VILÁGBAJNOK?

Figyelt kérdés
2010. nov. 13. 14:02
1 2
 1/13 anonim válasza:
Nagyon remélem, hogy Vettel vagy Webber!
2010. nov. 13. 15:08
 2/13 sacsa ***** válasza:
0%
Alonso
2010. nov. 13. 17:35
 3/13 anonim ***** válasza:
45%
Évek óta Mclaren szurkoló vagyok, de tudom, hogy Hamilton innen már nem fogja megnyerni. A Red Bullosokat utálom, így Alonso lesz a világbajnok, remélem!
2010. nov. 13. 20:09
 4/13 anonim ***** válasza:
0%
Minden álmom, hogy Alonso! :)
2010. nov. 14. 11:12
 5/13 anonim ***** válasza:
30%

Remélem ha már a Ferrari bukta a konstruktőrit akkor az egyénit behúzza ;)

Amúgy jó látni hogy a Ferrari és a McLaren szurkolókat ennyire összehozta az idei év, hiszen pl ha Hamilton nem lehet vb akkor Alonso vb címének jobban örülnének mint a redbullosokénak de a Ferrarisok is ugyanígy vannak ha nem Alonso akkor Hamilton.

Mindenesetre Hamilton remélem lenyomja a rajtnál a kis fettült és behúzza a győzelmet. Hamilton képes rá hogy megegye a rajtnál minden tőle telhetőt el is fog követni, szóval Forza Ferrari Alonso és hajrá Hamilton húzd be a győzelmet ma :))

(amúgy tavaly is ő nyert volna csak a kiesése miatt fettült bemákolta azt a győzelmet)

2010. nov. 14. 12:40
 6/13 A kérdező kommentje:
ejj, de kur.va nagy verseny lessz, sieg heil Alonsó!!!
2010. nov. 14. 12:53
 7/13 A kérdező kommentje:
roooohhadt életbbeee a csicska vettelgyerek akivel mindig kivételeztek lett a vb. baaasssszzzzzaaa meg guggireioirFTRJ9BUGTRVGOPICHOWHHJUNJRGTPBOIJWPOBIJDWPFBJOADTHGŐPE89T5PZ54ZÖ9QJPWJÖNIH45HNOW5ŐBHÖW4H .::::::@@@@@@:>@:@:@
2010. nov. 14. 15:54
 8/13 anonim ***** válasza:
Én is utálom fetlit. Beképzelt, nyálas és olyan gyerekes tud lenni!
2010. nov. 14. 16:54
 9/13 anonim ***** válasza:
88%
hát ha valaki nem beképzelt, az Vettel.Alonso. ő beképzelt. francért kellett mutogatni Petrovnak, egyáltalán nem petrov volt a hibás. ennyi erővel anno 2008-ban massa is mutogathatott vna glocknak. ebből látszik h az alonso gyerek mennyire sokat gondol magáról. ő a beképzelt. ennyi:)
2010. nov. 14. 17:47
 10/13 anonim ***** válasza:

Utolsónak: hidd el, hogy abban a helyzetben biztos, hogy a mezőny 80%-a kiakadt volna. Ez teljesen érthető, hiszen elég sok minden múlott ezen a futamon. Fordított helyzetben szerintem Petrov is ideges lett volna.

Go McLaren!

2010. nov. 14. 17:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!