Kezdőoldal » Sport, mozgás » Versenyek, olimpiák » Tikteket nem untat, h már 2,5...

Tikteket nem untat, h már 2,5 oraja megy a Forma 1?

Figyelt kérdés
Már 2 oraja kb csak áll a verseny eső miatt, nem értem már máskor is versenyeztek esőben, vélemény?
2011. jún. 12. 21:22
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
fú a mester (Schumi) ma mekkorát alakított...rohadt állítható hátsószárny nem lenne, akkor dobogós lett volna :S meg ha a Button méltózatott volna megkapni a jól megérdemelt bűntetéseit...
2011. jún. 12. 23:22
 12/14 anonim ***** válasza:
Valahogy Fisichellának meg Räikkönennek nem derogált még 2003-ba ilyen körülményekközt VERSENYEZNI pedig csak ketten értek be a célba....
2011. jún. 13. 09:36
 13/14 anonim ***** válasza:
Szerintem nem azzal van gond, hogy derogál-e nekik, hanem hogy a versenyigazgatók a biztonságon görcsölnek folyton és nem merik őket elindítani csúszós pályán.
2011. jún. 13. 14:04
 14/14 anonim ***** válasza:
Én addig néztem a Simpson Családot:).
2011. jún. 20. 15:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!