Tikteket nem idegesit az, hogy mar honapok, vagy akar evek ota probaltok teherbeesni, es masok koruletetek terhessek?
Ehhez kapcsolódik a mi esetünk is:
Két nagyon jó barátnőm van, egyidősek vagyunk.
Már egy ideje a férjemmel próbálkoztunk, mikor egymás után sorra mindkettő barátnőm terhes lett csak pár hónap eltéréssel.
Mikor hármasban voltunk, mindig rosszul éreztem magam, bár ők azért igyekeztek nem kirekeszteni a beszélgetésekből, de hiába, mert nem tudtam hozzászólni a terhesség témaköréhez.
Aztán úgy hozta a sors, hogy kb. 10 hétig voltunk mindhárman terhesek, mert nekünk is sikerült végre. A gyerekeink között így 4 és 7 hónap van csak.
Szóval a válaszom, hogy nem idegesített, de nagyon bántott, hogy sora babát várnak a környezetemben, én meg küzdök már több, mint 2 éve. Aztán végre nekem is megadatott. Ennek már 2 éve.
Nem szenvednek munkahelyi stressztől, hisz sosem dolgoztak! A másik meg, hogy mindenki teherbe tud esni 14-16 évesen, hisz úgy pörögnek a hormonok! Mi megvártuk, amíg nők leszünk, egzisztenciánk lesz, és azalatt öregedtek a petesejtjeink, mások a hormonok, stb.
Idővel nekünk is sikerül, csak nem ugyanaz huszonvalahány évesen teherbeesni, mint 16 éves.
Jó egészséget és mihamarabbi babásodást kívánok neked! :)
Nekem már van egy 2 éves gyermekem, de már több mint fél éve szeretnénk tesót, de nem sikerül. Körülöttem 5 kismama van, közöttük a legjobb barátnőm, és a sógornőm is. Remélem hamarosan beállok én is ismét a sorba:)
És mindenkinek ezt kívánom:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!