Tikteket nem untat, h már 2,5 oraja megy a Forma 1?
Én csak sajnálom őket.
Hidd el, előttem szólónak igaza van, én pl gyaloog se tudnék ekkora esőben azon ma pályán sétálni xD
Amúgy engem csak abban zavar h már nézném az utána következő filmet xD
Nekem az F1 már régen nem az autóversenyzésről szól, de azok akik nem küldenék ki ilyen körülmények közé versenyezni a pilótákat, szerintem nem láttak túl sokat a régi "igazi" versenyekből....
Számomra azok az idők jelentették az autóversenyzést, ahogyan Senna meg Prost viaskodott egymással, vagy Mansell-Rosberg-Piquet hármas...akkor még volt minden....szinte ölték egymást az első helyért....főleg Senna, ő is miket művelt anno....néha a hajamat téptem, főleg mikor VB is ugrott a forró fejűsége miatt....ehhez képest Hamilton kezdő tanuló...azért mert sok kétes szituációba keveredik nem tudom bántani, legalább ő versenyezni akar, nem nyavalyog, hogy esik, meg nem lehet vezetni....a verseny az verseny....ebben benne vannak a hibák is, az is hogy kilök másokat, és az is hogy jó versenyt produkál. Ha hibázik vagy szabálytalan kapja meg a büntetését és kész! (csak halkan kérdezem meg, akik itt nagyon jajjognak Hamilton versenyzésére, azok mit mondtak volna Sennára anno...)
Más: Számomra szégyen, hogy ilyen körülmények között biztonsági autós rajt van, ahol még csak nem is esett, csak vizes volt a pálya....én emlékszem még olyan monacói futamra (talán 1995 vagy 96-ból) ahol Panis nyert, és összesen 3-an értek célba az extrém körülmények miatt. Ott még hagyták őket versenyezni, és az nyert aki talpra esettebb volt, illetve jobban tudott alkalmazkodni a körülményekhez...ma már a széltől is védik őket, de hát istenem ezek nem a legjobb pilóták a világon? akkor meg, induljanak neki, aki kiesik az kiesik, aki nem az nem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!