Kezdőoldal » Sport, mozgás » Versenyek, olimpiák » Forma1 vs. Nascar melyik a jobb?

Forma1 vs. Nascar melyik a jobb?

Figyelt kérdés

Én mindkettőt szeretem de a a F-1-et jobban!

Ma reggel a haverommal tárgyaltam a tegnapi futamot mire egy csávó jön és elkezdi nekünk magyarázni hogy a miért nem nascar-t nézünk mert az F-1 szar!

Megkérdeztem a kis pajtást hogy mivel jobb a nascar.

Ezt válaszolta:

-Jobbak a törések

-Gyorsabbak

-Élvezetesebb

-És nem unalmas mint az F-1

Nos az maga kretén aki csak a törés miatt nézi!

És hogy gyorsabbak?Ugyan már egy Nascar max 350-el ha tud menni.Na jó az igaz hogy most le van korlátozva a sebesség az F-1-be ezért csak 320-al mehetnek.De a régebben kb 5 éve nem volt és 370-el mentek.Most már az autók könnyebek tehát korlát nélkül 390-et is menne!(Javítsatok ki ha tévedek!)Az élvezetről meg annyit hogy a nascarban van 2 kanyar és az is csak azért nehéz mert sokan vannak de az F1-ben egy kanyart elrontasz és ott a sóderágy.

Mind1 mások véleményét várom!Hátha valaki megmagyarázza miért jobb!

2011. ápr. 11. 12:52
 1/5 anonim ***** válasza:
Ilyen nincs, hogy jobb. NASCAR teljesen különbözik a Formula-1től. Felesleges az összehasonlítása. Én a Formula-1-et szeretem, de a NASCAR-nak is megvan a maga szépsége.
2011. ápr. 12. 20:30
 2/5 anonim ***** válasza:
Európának az F1 a jó, Amerikának meg a Nascar. Amúgy ha már amerika akkor ott van még az Indycar az mégis csak közelebb áll az F1-hez. Montreálban mindkét széria ment és a Super Aguri 5mp-vel volt gyorsabb mint az akkori legjobb Indycar kocsi. Egy ovál pályán már valószínűleg más lenne a helyzet.
2011. ápr. 12. 22:41
 3/5 anonim ***** válasza:
Az F1 magasan, nem csak egy összevisszaság, meg taktikus izgalmas, technikus
2011. ápr. 17. 14:30
 4/5 anonim válasza:
F1 Sebesseg rekord 2005ben Monzaban Mark Webber BMW Williams 372KM h
2011. aug. 10. 22:23
 5/5 anonim ***** válasza:
F1
2012. aug. 14. 12:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!