Sportolók, testépítők, szakértők, megcsíphetnek a teszten?
Nincs arra pénz,hogy mindenkit teszteljenek,kb 20 az 1-hez az esélyed,hogy megcsípnek.
Egyébként meg amit szedsz legálisan kapható tápkieg,uh nem minősül tiltott szernek.
növekedési hormonnövvelő nincs. Átb@sztak. A GH bizony doppinglistás cucc, de ne félj, tuti nincs GH abban amit vettél, mert a GH baromidrága, ahhoz, hogy mutassa a hatását, több milliót kell a szerre költeni. 1iu kb 2000ft, és napi 4-8 iu az adag. és legalább fél évig kell szedni... Rád bízom a számolást.
Doppingteszten fent akadhatsz e vele? simán. GH nincs benne, de lehetséges, hogy van benne valami szemét vegyület ami + lesz.
összetétele:
GABA: ez egy neurotranszmitter, gátló funkcióval. emésztőrendszeren keresztül nem szívódik fel. Szal parasztvakítás.
Arginin, és lizin: aminosavak. a kajálásoddal kb 50x annyi arginint és lizint viszel be, mint ebből a tablettából.
Tudod, mi az a ginecomastia?
Szeretnél egyet-kettőt? Fontold meg jól, mit szedsz be, nehogy aztán bitch-tits -ed legyen! Nekem sajnos elkezdett kialakulni, pedig nem is szedtem semmit. Ha szerencsém van, talán (talán!) magától elmúlik, de már 1 éve tart :(
[Mivel csak a mirigyállomány nagyobbodott meg, nem látszik, de én tudom h ottvan, és már ez is rettentően zavar.]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!