Jaaj veszített Alonso? (HÁHÁ)
A VB-cím a legjobb helyre került.
Sok szarv tört le az utolsó futamon, és én nagyon örültem neki.
Győzött az igazság, és a sportszerűség.
Vettel szerintem abszolút megérdemelte. Csak most az utolsó futamban 2-szer is olyant csinált...
De azért azt még korai kijelenteni,hogy Schumit felülmúlhatja! Őt nehéz felülmúlni,még megközelíteni sem tudta soha senki.
Alonso a legjobb pilóta az egész mezőnyből!A lassabb autóval is futamokat tudott nyerni, s helyenként a gyorsabb Red Bull-nál is gyorsabb volt! Vettel meg angyon nem érdemelte meg a címet, tök éretlen rá, Ok, hogy tehetséges, meg gyores, emg a verdája is naqgyon király(A legjobb), hihetetlen sokszor hibázott, meg sem tudom számolni a két kezemen, ha Alonso-t nézzük mikor hibázott?
Többnyire műszaki gondok miatt kellett abbahagynia a futamot, mint Pl. amikor Button-t akarta kifeleelőzni, a rossz autóval is gyorsabb volt, túl magasra pörgött a moci, elfüstölt, vagy amikor Barichello nekiment hátulról, arról tehet?Egyedül Monaco-ban a szabadedzésen hibázott, de ott nem is csoda azokon a szűk kanyarokon, de ha visszaemlékeztek a szabadedzést megnyerte! A Red Bull már ezer évvel hamarabb is megszerezhette volna a VB címet, egy csomót xarakodtak, Alonso a király s kész!
Amit ennyire meg kell magyarázni, eleve hiteltelen.
És azért nem dőlt el hamarabb a vb. cím, mert a Redbull mindkettő pilótát hagyta versenyezni, így egymás ellen is dolgoztak. Csók.
Nézhetjük a pilótákat. Néztem is, hogy Alonso nem tudott megelőzni egy Renaultot sem. Ámultam és bámultam rajta.
Alonso is hibázott az elején nem egyszer. Vettel is, de ebből tanul. Kanadában szépen odavágta a falnak a gépet Alo, mégis világbajnok lett. Akkor az ő autójuk volt a legjobb. De gondolom nála nem fogalmazódott meg benned, hogy túl éretlen még a címhez.
Amúgy meg gondold úgy, ahogy jólesik. Mindig azt fikázzák a legjobban, aki a legnagyobb ellenfele lehet a sajátn kedvencüknek. Reálisan gondolják így. Alonso a pályája csúcsán van, vettel még fejlődik. Ez amitől félnek.
Most mi a helyzet Vettel szurkolók? :)
Vagy azóta már Hamilton és a Merci a kedvenc?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!