Jaaj veszített Alonso? (HÁHÁ)
Vettel bátyó megérdemelte!!!
Alonso meg mehet a tököm alá csaposnak
Kedves "DD azért örülnél ha alonso töke alatt lehetnél te csapos öcsi :D 30millió eurót keres évente így is :D úgy hogy nagyon boldog lennél te ha Alonso töke alatt lehetnél csapos :D" !
Bizonyára boldog lennék, ha Alonso töke alatt lehetnék és még el szedném tőle a pénzét, ha már ilyen lúzer idén is!!! ÁÁÁÁHHÁHÁHÁ!!!!!!!!!!
fújjj Alonso töke xD
bele se merek gondolni...
én örömtáncot jártam:DDDDD. örülök hogy nem nyert. fszom tele van már vele. az alo fanok zokogtak a tv előtt, de lesza.rom, had zokogjanak. nem értem miért kell dicsőíteni ezt a kalapácsfejű csalonzót.csak meg kellett volna előznie a brilliáns tehetségével PETROVOT, ennyi. Nem hamilton volt előtte, csak Petrov. a másik meg... oké h hamilton se tudott mit kezdeni a renaulttal, de azért Kubica meg petrov...
Amúgy meg külön elégtétel ...nekem Massa fan számára, hogy részben a ferrari basszintotta el csalonzó vb címét.
és remélem h Massa amilyen gyorasan csak tud, elhúz a ferraritól, mert amióta domenicali van ott, azóta egy kalap sz*rt enm ér a ferrari. na bocsi csak ez kikívánkozott belőlem:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!