F1. Szerinted ki lesz a második a szezon végén? Hamilton, Webber, Button vagy Alonso?
Szerintem ez lesz a végeredmény:
1. Vettel (sajnos)
2. Button
3. Webber
4. Alonso
5. Hamilton
Szerintem ez a sorrend a legelképzelhetőbb. Button azért lesz a második mert ő teljesít a legjobban az említettek közül. Webber azért lesz a harmadik mert mégis csak egy Red Bullban ül, de Button előtt tuti nem fog végezni. Alonso a gyenge Ferrari miatt lesz csak a negyedik. A top3-ban nem lesz. Ebben biztos vagyok. Hamilton is tuti csak ötödik lesz(max negyedik). Előrébb nem fog végezni, mert nagyon peches és meggondolatlan. Pedig az egyik kedvenc versenyzőm. Na mind1. Jövőre úgy is valamelyik McLaren-es lesz a bajnok. :)
1. Vettel
2.Webber vagy Hamilton
3.{kettojuk kozul vmelyik}
4.Alonso vagy Button
5.{kettojuk kozul vmelyik}
...amúgy én orultem volna egy Schumacher vb gyozelemnek ,mert nagy kedvencem ,de egyébként Ferrari fun vagyok
Szerintem Fernando Alonso lesz a második. Hiába gyenge az autója, ő kihozza belőle a maxot, sőt talán még többet is.
Egy picit elfogult vagyok
(Alonso-Webber fan)
Vettel
2.Webber
3.Hamilton
4.Alonso
5.Button
A válasz megírásának időpontja: ma 15:41
Hidd el nem csak te...:) Sztem jovore mar tuti nyr\ernek futamot\futamokat:D
Am nem fun, hanem fan^^
A válasz megírásának időpontja: ma 18:59
Mindegy az most ,hogy fan vagy akármi ,de reméljuk ,hogy Schumi jovore sokat fog villantani a tudásából:)
Nekem mindegy csak Schumi nyerjenXD
Igazabol az lenne a legjobb, ha mindenkinek ugyan olyan kocsija lenne!
Igy Alonso, Hamilton, Schumi, Vettel es Rosberg kozott tuti izgalmas csatak lennenek:)
20:02!
Honnan veszed hogy csak a top pilóták lennének a mezőny elején ha mindenkinek ugyanolyan autója lenne??
És mi az hogy Vettel akkor az elején lenne? Tuti hogy nem! Szerintem ha mindenkinek ugyanolyan autója lenne Vettel örülne ha hébe-hóba pontot tudna szerezni. ;) Go Button, Hamilton és Webber! ;)
Mert? Miert ne lenne benne Vettel?De Webber ott lenne mi?
Latom most is alazza a Red Bullban...:p
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!