Kezdőoldal » Sport, mozgás » Versenyek, olimpiák » F1. Szerinted ki lesz a...

F1. Szerinted ki lesz a második a szezon végén? Hamilton, Webber, Button vagy Alonso?

Figyelt kérdés

Szerintem ez lesz a végeredmény:

1. Vettel (sajnos)

2. Button

3. Webber

4. Alonso

5. Hamilton

Szerintem ez a sorrend a legelképzelhetőbb. Button azért lesz a második mert ő teljesít a legjobban az említettek közül. Webber azért lesz a harmadik mert mégis csak egy Red Bullban ül, de Button előtt tuti nem fog végezni. Alonso a gyenge Ferrari miatt lesz csak a negyedik. A top3-ban nem lesz. Ebben biztos vagyok. Hamilton is tuti csak ötödik lesz(max negyedik). Előrébb nem fog végezni, mert nagyon peches és meggondolatlan. Pedig az egyik kedvenc versenyzőm. Na mind1. Jövőre úgy is valamelyik McLaren-es lesz a bajnok. :)

2011. szept. 14. 15:12
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Alonso vagy Button.
2011. szept. 16. 07:44
 12/16 anonim ***** válasza:

Button vagy Webber.

Mondjuk egyik se nagy kedvencem (Mercedes GP-s vagyok :D). Button indén elég jó Webber pedig egy igen jó kocsiban ül szóval nem tudom. De Hamilton szerintem nem lesz benne az első 3-ban.

2011. szept. 16. 22:51
 13/16 anonim ***** válasza:
Bárki bármit mond, Button nem a leggyorsabb pilóta. Kíméli a gumit, de nem a leggyorsabb. (oké, hogy elsőre elment sumi mellett monzában, de suminak már nem volt gumija...) Webber és Alonso között fog eldőlni a második hely. HA a ferrari egy szinten lenne a redbullal egyértelmű lenne, de egy kis szerencsével így is sikerülhet! 4.helyre Buttont várom, 5.-re meg Hamiltont.
2011. szept. 18. 12:25
 14/16 A kérdező kommentje:

Utolsó válaszoló!

Ha nem Button a leggyorsabb akkor ki?? Vettel?? Legjobb autóval jó hogy ott van az első helyen. Alonso?? Aki képes volt tavaly szinte lehetetlen helyzetből elbukni a vb-t? Vagy Webber? Akinek a legnagyobb esélye volt tavaly a vb címre? Vagy netán Hamilton?? Igaz az említettek közül Hamilton a második legjobb Button mögött. Hamilton sohase lesz olyan jó pilóta mint Button. Csak nézzétek meg Button mostani teljesítményét! Megérdemelten lett bajnok 2009-ben! És remélem hogy jövőre már a bajnoki címért fog küzdeni! GO BUTTON!!

2011. szept. 18. 18:41
 15/16 Fecó79 ***** válasza:

Egy körön Lewis gyorsabb, mint Jenson.

Versenyeken kb. egyforma sebességet tudnak, míg Lewis agresszívan vezet, Jenson a "finomkezű".

Szerintem Button végez majd a 2. helyen.

Hozzá teszem, a McLaren a kedvenc csapatom, lényegében mindegy ki végez előrébb közülük.

2011. szept. 18. 20:36
 16/16 anonim ***** válasza:

Aki azon lovagol hogy Vettel csak gyors autóban a leggyorsabb(- ami igaz is) az ne mondja már hogy button egy nagy ász. Egy vb címe van, azt is mekkora autófölénnyel sikerült összehoznia. És igenis Alonso jobb nála. Zsebében volt a vb cím a zutolsó futamon? Lehet. Elbaszták a taktikáját? 100% A 3 élcsapat közül a ferrari volt tavaly IS a leggyengébb? igen. A sírból hozta vissza a vb-t? Eléggé.

Webbertől meg ne várj vb címet, amíg Vettelt támogatja az egész csapat.

2011. szept. 19. 15:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!