A 2024-es azeri F1 futam mitől tudott ennyire izgalmasra sikeredni?
Figyelt kérdés
Ennyire izgalmas, fej-fej melletti küzdelmet, én már évek óta nem láttam az élen, ami ott zajlott akkor. (Perez örökös ősbűne az, amit ott művelt, a futam tönkretételével.)
De ami a kérdés:
Teljesen a véletlennek volt köszönhető az, hogy a ferrari és a mc'laren ennyire szoros csatába tudtak keveredni ott akkor, vagy van valami plusz a bakui pályában, ami képes ennyire izgalmassá tenni az ottani versenyzést?
tegnap 13:29
1/1 anonim válasza:
Nem véletlen. Drasztikusan eltérőek a pálya egyes részei, nincs az, hogy egyértelműen ennek vagy annak az autónak fekszik. Az egyenes rettentően hosszú, a leghosszabb az egész versenynaptárban, még Spában sincs ennyire hosszú az egyenes. Eközben a kanyargós rész már-már olyan, mintha Monacóban mennének. És akkor arról még nem is beszéltünk, hogy a pálya menti falak minden vezetői hibát kíméletlenül megbosszulnak, nagy az esélye hogy be kell küldeni a safety car-t, ami tovább keveri a paklit, belekeveredhetnek a küzdelembe olyan autók is, melyeknek normál körülmények közt nemigen lenne esélyük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!