Kezdőoldal » Sport, mozgás » Versenyek, olimpiák » Mit ment Verstappen? Bajnok...

Sergio Sergio kérdése:

Mit ment Verstappen? Bajnok lehet Las Vegasban? Mi a véleményetek a futamról?

Figyelt kérdés

Verstappen szurkolóként kb sírtam hogy újra győzött milyen rossz körülmények között a 17.helyről

Hogy tudta ezt csinálni nem értem, de úgy ment esőben meg vizes pályán is mint kb Senna vagy Schumacher

És igen szerintem bajnok lesz🧡

nov. 3. 19:30
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
65%

Kérdező, pont ezért kezd nekem kicsit ellenszenvessé válni Norris az utóbbi időben. Azért ezután a hétvége után arra fogni az eredményt, hogy Verstappennek mázlija volt, nálam a nettó pofátlanság kategória. Csak az FIA minimum 3 olyan döntést hozott, ami egyértelműen, és nem kis mértékben Norrisnak kedvezett és Verstappennek ártott, mellett a csapata is kétszer parancsolta be mögé Piastrit (akitől így egy sprint-győzelmet is elvettek). Ezek után én a helyében nagyon csöndben maradnék.

Nem mellesleg oké, Verstappen "szerencsés volt" - mi van a többiekkel? Russell Norris mögül rajtolt, előtte futott be. Leclerc több pozícióval Norris mögül rajtolt, és konkrétan vele egyszerre (vagy 1 körrel korábban, nem emlékszem pontosan) cserélt ő is kereket, azaz ő is rajtavesztett a stratégián. Ő is Norris előtt ért célba. Norris az Alpine-okra közeledni se tudott, és Piastrit is a csapatnak kellett mögé rendelni, mert lehet hogy vele se bírt volna el.

Norris az újraindításnál hibázott, kiszaladt a bukótérbe. Előzni se nagyon kellett, egy előzésre emlékszem tőle összesen, Russell visszaelőzésére, aki látványosan visszafogottan vezetett akkor az eső miatt.

Norrisnak egyszerűen nem fekszenek az ilyen körülmények, Verstappennek meg igen.

Kedves 15-ös válaszoló, pont hogy Verstappen klasszisát bizonyítja, hogy esőben ennyire hibátlanul vezetett, míg Norris nem tudta kihasználni a lehetőségeit. Az esős futamok is részei az F1-nek, pont hogy az a legnagyobb klasszis, aki ilyen körülmények közt is megállja a helyét.

Senna, Schumacher, Hamilton, a legnagyobbak mind jól mentek mindig is esőben. Ez (is) emeli őket a mezőny többi pilótája fölé. Nonszensz mázlinak meg a sors kegyének címkézni azt, hogy esett az eső, Verstappennek is ugyanúgy vizes volt a pálya, nem csak Norrisnak.

nov. 4. 14:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!