Kezdőoldal » Sport, mozgás » Versenyek, olimpiák » Jó eséllyel ma látjuk utoljára...

Jó eséllyel ma látjuk utoljára a Forma-1-ben a 21. század egyik legikonikusabb versenyzőjét, Daniel Ricciardót. Mit szóltok hozzá?

Figyelt kérdés

Én ebbe csak most gondoltam bele. Azt írják jó eséllyel ez az utolsó futama az RB-nél, 3 hét múlva az USA-ban már Liam Lawson váltja őt, és 35 évesen, hanyatló teljesítménnyel eléggé úgy tűnik nem lesz már neki visszaút.

Magyarul az ikonikus, közkedvelt, örökké vigyorgó Ricciardo F1-es pályafutása néhány óra múlva véget ér a szingapúri éjszakában.

Mit szóltok hozzá? Milyen érzés ez számotokra?

szept. 22. 00:47
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
azért vettelt jól elverte. meg verstappennek is időbe telt, míg felért a szintjére.
szept. 24. 12:08
 12/12 anonim ***** válasza:
46%
Megnéztem volna, hogy alakul a sorsa, ha nem jön el a red bull-tól, de a renault annyira mocskosul túlfizette (2 évre 55 m dollár + bónuszok), hogy arra baromi nehéz lehetett nemet mondani.
szept. 24. 12:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!