Jó eséllyel ma látjuk utoljára a Forma-1-ben a 21. század egyik legikonikusabb versenyzőjét, Daniel Ricciardót. Mit szóltok hozzá?
Én ebbe csak most gondoltam bele. Azt írják jó eséllyel ez az utolsó futama az RB-nél, 3 hét múlva az USA-ban már Liam Lawson váltja őt, és 35 évesen, hanyatló teljesítménnyel eléggé úgy tűnik nem lesz már neki visszaút.
Magyarul az ikonikus, közkedvelt, örökké vigyorgó Ricciardo F1-es pályafutása néhány óra múlva véget ér a szingapúri éjszakában.
Mit szóltok hozzá? Milyen érzés ez számotokra?
Én tényleg nagyon csípem Ricciardo-t, mert amellett, hogy egy pozitív karakter, még vezetni is tud. Kár, hogy utóbbiból az elmúlt 4 szezonban nem láttunk sokat. Manapság már nézni is rossz a vergődését, teljesen megérteném a red bullt, ha lapátra teszik, így is nagyon türelmesek voltak vele.
A legenda státusztól azért nagyon-nagyon messze van, ezzel együtt nekem hiányozni fog egy JÓ Ricciardo.
"Born: July 1, 1989 (age 35 years), Perth, Australia"
a "legikonikusabb" szerintem is túlzás, de azért határozottan egy karakteres figura volt.
jó érzés, mert rég nyugdíjban kéne lennie, csak a helyet foglalta a fiatalok elől. régen egy jó pilóta volt, de aztán menthetetlenül kiégett, aztán ennyi.
Emberek! Többen felróttátok nekem a "legikonikusabb" jelzőt: szövegértés! Azt írtam az EGYIK legikonikusabb. Nem azt hogy A legikonikusabb...
Egyébként meg mint karakterre értettem ezt, nem az elért eredményekre. És szerintem tagadhatatlan, hogy Ricciardo karakteresebb, népszerűbb versenyző mint teszem azt Rosberg vagy Button, hiába lettek utóbbiak VB. De a jelenlegi (vagyis most már csak eddigi jelenlegi - de fura ebbe belegondolni) mezőnyből is az egyik legismertebb és legkedveltebb pilóta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!