Kezdőoldal » Sport, mozgás » Versenyek, olimpiák » Jó eséllyel ma látjuk utoljára...

Jó eséllyel ma látjuk utoljára a Forma-1-ben a 21. század egyik legikonikusabb versenyzőjét, Daniel Ricciardót. Mit szóltok hozzá?

Figyelt kérdés

Én ebbe csak most gondoltam bele. Azt írják jó eséllyel ez az utolsó futama az RB-nél, 3 hét múlva az USA-ban már Liam Lawson váltja őt, és 35 évesen, hanyatló teljesítménnyel eléggé úgy tűnik nem lesz már neki visszaút.

Magyarul az ikonikus, közkedvelt, örökké vigyorgó Ricciardo F1-es pályafutása néhány óra múlva véget ér a szingapúri éjszakában.

Mit szóltok hozzá? Milyen érzés ez számotokra?

szept. 22. 00:47
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
24%
Kit?
szept. 22. 05:56
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Én tényleg nagyon csípem Ricciardo-t, mert amellett, hogy egy pozitív karakter, még vezetni is tud. Kár, hogy utóbbiból az elmúlt 4 szezonban nem láttunk sokat. Manapság már nézni is rossz a vergődését, teljesen megérteném a red bullt, ha lapátra teszik, így is nagyon türelmesek voltak vele.

A legenda státusztól azért nagyon-nagyon messze van, ezzel együtt nekem hiányozni fog egy JÓ Ricciardo.

szept. 22. 08:26
 3/12 anonim ***** válasza:
80%
Kérdező, ugye ezt viccnek szántad? Kb. annyira az évszázad legikonikusabb versenyzője, mint Perez. Komoly, reális VB esélye soha nem volt. Volt pár futamgyőzelme mikor jó csapatnál volt. Kb. ennyi volt benne. Egy kiöregedőben lévő középszerű pilóta. Nekem annyira nem fog hiányozni.
szept. 22. 11:31
 4/12 anonim ***** válasza:
15%
Sosem kedveltem annyira, ha lett volna benne nagyobb hazaszeretet, akkor olasz színekben versenyzik nem ausztrálban...a neve is full olasz.
szept. 22. 17:11
 5/12 krwkco ***** válasza:
81%

"Born: July 1, 1989 (age 35 years), Perth, Australia"

szept. 22. 21:11
 6/12 anonim válasza:
61%
Semleges, voltak pályafutásának szebb évei is, utóbb már lefelé tendál. Plusz több, mint 10 évet lehúzott az F1-ben. Mondjuk ezt a pár futamot már igazán lefuttathatták volna vele az év végéig.
szept. 23. 13:25
 7/12 anonim ***** válasza:
84%

a "legikonikusabb" szerintem is túlzás, de azért határozottan egy karakteres figura volt.

jó érzés, mert rég nyugdíjban kéne lennie, csak a helyet foglalta a fiatalok elől. régen egy jó pilóta volt, de aztán menthetetlenül kiégett, aztán ennyi.

szept. 24. 11:41
 8/12 A kérdező kommentje:

Emberek! Többen felróttátok nekem a "legikonikusabb" jelzőt: szövegértés! Azt írtam az EGYIK legikonikusabb. Nem azt hogy A legikonikusabb...

Egyébként meg mint karakterre értettem ezt, nem az elért eredményekre. És szerintem tagadhatatlan, hogy Ricciardo karakteresebb, népszerűbb versenyző mint teszem azt Rosberg vagy Button, hiába lettek utóbbiak VB. De a jelenlegi (vagyis most már csak eddigi jelenlegi - de fura ebbe belegondolni) mezőnyből is az egyik legismertebb és legkedveltebb pilóta.

szept. 24. 11:45
 9/12 anonim ***** válasza:
52%
Ő volt az első versenyző akinek volt némi személyisége és nem hagyta hogy ezt a marketingesek elnyomják, de versenyzőnek középszerű volt még fénykorában is azon meg már túl van.
szept. 24. 12:06
 10/12 anonim ***** válasza:
53%
Ha már szóba hoztad, én mondjuk Buttont jobban kedveltem, Rosberget kevésbé.
szept. 24. 12:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!