Mit szóltok Nyck de Vries szezon közbeni kirúgásához? Örültök Ricciardo visszatérésének?
1. NdV nagyon gyengén szerepelt, ez tény, de 10 futam után kib@aszni nem fair sztem, főleg mert az Alpha Tauri meg egy rakás ócskavas idén, és ez is tény.
2. A Red Bullt sem értem amúgy. NdV-t látták versenykörülmények között 1 azaz 1 alkalommal egy olyan pályán, ahol kb. ész nélkül kell nyomni a gázt, vagyis közel sem technikás. Ráadásul egy Williamsszel, ami köztudott, hogy jó végsebességgel bír. És ez alapján leigazolják, majd amikor rájönnek a buktára, akkor azonnal hello. Akárcsak Gasly és Albon esetében...
3. Ricciardonak örülök, de ennyi erővel mehetett volna év elején a Haashoz is. Gondolom arra játszik, hogy Perez is repül év végén és akkor ott a 2. számú redbull. Hornerék meg gondolom úgy vannak vele, hogy előbb villantson valamit a kiscsapatban, mert az elmúlt 3 éve az vállalhatatlanul gyenge volt.
4. Nagy csodát nem várok amúgy DR-től, mert a Tauri attól még ugyanúgy egy ócskavas marad...
4
Az hogy egy belépő formula autós sorozatot megnyert az nem sokat nyom a latba. főleg, hogy harmadik szezonjában sikerült, akiket meg emlegetsz nem is versenyeztek ott teljes szezonban csak beugrottak pár versenyre. Vries a nagybetűs NULLA. Pénz van tehetség soha nem is volt. Csak jól jött ki a lépés a FormulaE-ben. De Azok az autók az F3-asok köridejét sem tudja így az megint csak nem releváns.
Szerintem brutális. Újoncot ennyi idő után kidobni, főleg ilyen pályák után... Ráadásul, hogy a nyári szünetet sem várják meg, ez nagyon durva. Szinte esélyt sem kapott. Nekem ez már inkább a RedBullról mond el sokat, nem Nyckről.
Ricciardo meg nekem nagyon meglepő. Azok után hogy a McLarennél mennyire leszerepelt, én biztos nem mernék ennyire bízni benne (bár gyanítom, hogy a RedBull pont ezért nem egyből a főcsapatba rakta).
7
Majd 30 éves az az újonc. Ülést adni sem kellett volna neki. Borítékolható volt a bukta. Túl öreg, túl tehetségtelen.
Már amennyire fel lehetett mérni 10 verseny alapján a teljesítményét... de szerintem egy fokkal sem volt rosszabb, mint Mick Schumi vagy Mazepin, vagy Latifi.
Én úgy gondolom, ez elsősorban nem is De Vries ellen szólt, hanem inkább Ricciardo mellett. A csávónak 13 évnyi F1 tapasztalata van, logikus lenne, hogy vele akarják felrázni a döglődő AT-t, és persze Tsunodát sem ártana. Említve lett Perez helyének előkészítése, ami szintén reális, ha megugorja a szintet. Plusz még egy dolog: Ricciardonak a brand-értéke sem rossz, Californiában lakik, a Drive to Survive-ban zabálták a nézők, meg a Netflix is mindig őt kereste, és a Red Bull maga is erős global marketing vonalon.
Szóval Ricciardo egész egyszerűen többet ér a volánnál, mint de Vries, ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!