Kezdőoldal » Sport, mozgás » Versenyek, olimpiák » Mit Gondoltok összességében...

Mit Gondoltok összességében Lando Norrisról?

Figyelt kérdés
Pl. Milyen pilóta, a viselkedése, a pályán és azon kívül nyújtott teljesítménye.

aug. 2. 20:46
 1/4 anonim ***** válasza:
82%
Tehetségesnek tehetséges, abszolút helye van a mezőnyben, viszont a magánéleti dolgai nem szimpatikusak, látszik hogy nagyon elszaladt vele a ló, a hirtelen jött pénz és hírnév neki se tett jót.
aug. 2. 20:51
 2/4 anonim ***** válasza:
86%

Nagy tehetség, van még pár terület, amin erősen dolgoznia kell, ha világbajnok akar lenni (agresszió, rajtnál és első körben való helyezkedés), de megvan benne az X.

Mint magánszemély, nincs vele nagy bajom, amiken kissé felhúztam a szemöldököm (pl. "vicces" beszólás Vettelnek a Grill the Gridben nyújtott pazar teljesítménye után, botrányos földrajztudás) nem olyan szintű dolgok, amik nálam komolyan befolyásolnák a megítélését.

Ugyanakkor a körülötte kialakult, főleg tini3,14csák által generált hype kissé irritáló. A fiatal britek közül nekem Russell a szimpatikusabb.

aug. 2. 21:01
 3/4 anonim ***** válasza:
75%
Tehetséges, de szerintem nem vb matéria. A tempója erős, de sok a hiba, és nincs meg benne az a könyörtelenség, ami egy vb címhez kell. Pályán kívül nekem nem szimpatikus, komolytalan hülyegyerek benyomását kelti. Mellesleg nem egyszer csinált már segget a szájából... Papírkutya.
aug. 2. 21:50
 4/4 anonim ***** válasza:
74%
Norris kőgazdag családból származik, úgyhogy a pénz aligha vitte félre, viszont ami nagyon látszik rajta, hogy rettentően gyerekes. Jó pilótának tartom, de nagyon éretlen a viselkedése, és ez a pálya mindkét oldalán látszik. Piastrit hamarabb tartanám meg, ha valakit el kellene engednie a Mekinek.
aug. 3. 14:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!