Szerintetek melyik labdarúgó világbajnokság volt összességében a legjobb? Melyik egykori válogatott volt a legjobb, aki nem nyert vb-t?
Figyelt kérdés
2023. máj. 30. 20:58
1/6 anonim válasza:
1998, 2002, gyerek voltam lehet hogy megszépülnek az emlékek, de akkor fergeteges élmény volt.
Hollandok, horvátok igen jók voltak és nem nyertek.
2/6 anonim válasza:
Nekem egyik se tetszett úgy igazán. Szerintem túl sok meccset játszanak, tele érdektelen párosításokkal, igazság szerint a negyeddöntőtől szoktak lenni jó meccsek, de addigra a könyökén jön ki az embernek az egész. Ami bennem maradandó emléket hagyott, az a 2010-es vb-n a spanyolok játéka mert annyira borzalmasan unalmas volt, a 2006-os vb olasz-francia döntő Zidane "fejelése" miatt, na meg a 2022es argentin-francia döntő a sok váratlan fordulat és a kiélezett végjáték miatt. A többire azt mondom felejthető élmény volt.
3/6 anonim válasza:
A 2010-es után rendesen depressziós lettem, ha valaki le akar jönni az életről próbálja megnézni a döntőt.
4/6 anonim válasza:
Az lemaradt hogy szerintem a 2010es holland válogatott volt a legerősebb amelyik nem nyert vb-t, azok közül akiket én láttam játszani. A spanyol antifocinak sajnos nem volt ellenszere.
5/6 anonim válasza:
2018-as vb tetszett a legjobban, de az 50 éves magyar válogatottja volt a legjobb akik 2-szer sem tudtàk megnyerni a döntőt.
6/6 anonim válasza:
Ez inkább érzelmi alapú vélemény:
Nekem a legutóbbi. Imádom Messi játékát, nagyon örülök, hogy nyertek. Plusz a családdal és a barátokkal együtt nézett meccsek is felejthetetlenek. A téli rendezés miatt több meccset az iskokai szünetekben, a kivetítőn néztünk, ez is egy különleges, nagyon hangulatos élmény volt.
A régebbi vbék meg a gyerekkoromat idézik, azok közül a 2010es volt a kedvenc, amit 5 évesen nagyon imádtam, talán mert az volt az első nagy fociélmenyem.
18L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!