F1 Verstappen győzelem?
Utoljára gyerekkoromban néztem F1 futamokat, szóval nincs meg nagyon a pontozási rendszer illetve a mostani sofőrök felét nem is ismerem.
Ahogy a média most körülöttem jobban felkapta az utolsó futamot, kicsit utána néztem. Ha jól értettem, Verstappen azért nyert mert az év utolsó futamán, az utolsó körben megelőzte Hamiltont? Ha második helyen végzett volna, akkor pont nem lett volna elég pontja? Vagy ez hogy működik? Az nyer akinek a legtöbb első helyezése van?
Mindenesetre elég drámai vége lett így az évnek, mint valami spanyol szappanopera.
Előre is köszi.
#6-os vagyok. Én is 2001 óta nézem rendszeresen, és annyira imádom, hogy nem csak a jelen érdekel, a történelmébe is alaposan beleástam magam.
Tegnap Ferrari-Red Bull csata volt, a Ferrari ledolgozta a motorerő-hátrányt, a kocsit is jól eltalálta, itt a bajnoki feltámadás esélye! Meglepő módon a Mercedes-motoros csapatok viszont egyelőre küszködnek. Tegnap kettős Ferrari-győzelem, 1. Leclerc, 2. Sainz, Hamilton is csak úgy lett 3., hogy mindkét Red Bull kiesett!
Először Gasly kocsijában gyulladt ki a motor, majd Verstappen is lelassult, végül Perez is a motor blokkolása miatt pördült meg, ez nem lehet véletlen, itt egyértelműen a Honda-motorokkal lesz valami gebasz, Horner az üzemanyagszivattyúra gyanakszik. Szóval amondó vagyok, még néhány kör, és tutira kiesett volna Tsunoda is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!