Kezdőoldal » Sport, mozgás » Versenyek, olimpiák » Michael Schumacher vagy Lewis...

Michael Schumacher vagy Lewis Hamilton a jobb Forma1-es pilóta?

Figyelt kérdés

2021. dec. 8. 20:27
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
37%

#30!

Az feltűnt, hogy egy elfogult Schumi rajongó vagy, akit tényszerű megközelítés nem érdekel. Most is körülbástyázod magad, nehogy gondolkodnod kelljen, mert a végén még bebizinyosodik, hogy amiben eddig szentül hittél, az nem igaz.

2021. dec. 19. 15:37
 32/35 anonim ***** válasza:

31# szerintem veled van a baj, és én nem a 30-as vagyok, szóval ketten is így látjuk. Senna DIREKT, egyenes szándékkal lökte ki Prostot 90-ben, mellesleg minden szakértő szerint is direkt volt, és Senna is megmondta, hogy direkt volt.

Egyébként meg 89-ben se azért zárták ki a futamról, mert azzal vádolták, hogy ő okozta a balesetet, hanem azért mert visszatolták a pályára és úgy nyerte meg a futamot.

2021. dec. 19. 15:57
 33/35 anonim ***** válasza:

Úristen! Most mi lesz?! Már ketten is úgy látjátok?

Mielőtt tovább terjesztenéd a hülyeségeket, itt van egy futam utáni beszélgetés, melyben Senna elmondja: Meg akartam nyerni a versenyt és ezzel együtt a VB-t is. Sajnos az első kanyarban a dolgok rosszra fordultak. Nagy kockázatot vállaltam, de nem volt semmi veszíteni valóm. Nyerni akartam és bementem a résbe az első kanyarban. Alan nem látta ezt, becsukta az ajtót és ütköztünk. Ez túl rossz dolog a bajnokság szempontjából mert biztos vagyok benne, hogy egy teljesen izgalmas verseny lett volna, de a múlt évben egy hasonló helyzetben vesztettem a futam végén, szemben a mostani futam elejivel és idén most ez neki (Prost) volt rossz. Egy ilyen versenyben, amikor a bajnoki címért harcolsz, mindent meg kell tenned. ... Bementem a résbe és semmit nem tudtam tenni, hogy elkerüljem az ütközést. Ha nem csukja be az ajtót, semmi nem történt volna és folytattuk volna a versenyt, de sajnos bezárta és nem tudtam elkerülni az ütközést.

https://www.youtube.com/watch?v=zIar7nTBoXo

"Egyébként meg 89-ben se azért zárták ki a futamról, mert azzal vádolták, hogy ő okozta a balesetet, hanem azért mert visszatolták a pályára és úgy nyerte meg a futamot."

Még jó, hogy ilyet nem is állítottam. :)

Viszont pár évvel később Shumit visszatolták a kavicságyból és nem zárták ki.

Sennát 89-ben meg éppenséggel nem a pályára tolták vissza, hanem letolták onnan.

2021. dec. 19. 17:21
 34/35 anonim ***** válasza:
Utána meg egy másik interjúban elismerte, hogy direkt volt, és láttam is a videót, de nem fogom most elkezdeni keresgetni neked... ha a te lelkednek ennyire nyomasztó, hogy nincs igazad, hogy mindenáeon bizonygatni akarod, akkor nem tudok mit csinálni. Mindenki szerint direkt lökte ki, ezerszer ki lett elemezve, de legyen neked igazad, ezen ne múljon a nyugalmad 🤣🤣🤣🤣
2021. dec. 19. 17:32
 35/35 anonim ***** válasza:
Egyértelműen Schumacher a jobb, neki sokkal de sokkal többet kellett tennie a karrieréért. (Hamiltont is szeretem, nem sértésből írom)
2022. aug. 22. 13:51
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!