Michael Schumacher vagy Lewis Hamilton a jobb Forma1-es pilóta?
#30!
Az feltűnt, hogy egy elfogult Schumi rajongó vagy, akit tényszerű megközelítés nem érdekel. Most is körülbástyázod magad, nehogy gondolkodnod kelljen, mert a végén még bebizinyosodik, hogy amiben eddig szentül hittél, az nem igaz.
31# szerintem veled van a baj, és én nem a 30-as vagyok, szóval ketten is így látjuk. Senna DIREKT, egyenes szándékkal lökte ki Prostot 90-ben, mellesleg minden szakértő szerint is direkt volt, és Senna is megmondta, hogy direkt volt.
Egyébként meg 89-ben se azért zárták ki a futamról, mert azzal vádolták, hogy ő okozta a balesetet, hanem azért mert visszatolták a pályára és úgy nyerte meg a futamot.
Úristen! Most mi lesz?! Már ketten is úgy látjátok?
Mielőtt tovább terjesztenéd a hülyeségeket, itt van egy futam utáni beszélgetés, melyben Senna elmondja: Meg akartam nyerni a versenyt és ezzel együtt a VB-t is. Sajnos az első kanyarban a dolgok rosszra fordultak. Nagy kockázatot vállaltam, de nem volt semmi veszíteni valóm. Nyerni akartam és bementem a résbe az első kanyarban. Alan nem látta ezt, becsukta az ajtót és ütköztünk. Ez túl rossz dolog a bajnokság szempontjából mert biztos vagyok benne, hogy egy teljesen izgalmas verseny lett volna, de a múlt évben egy hasonló helyzetben vesztettem a futam végén, szemben a mostani futam elejivel és idén most ez neki (Prost) volt rossz. Egy ilyen versenyben, amikor a bajnoki címért harcolsz, mindent meg kell tenned. ... Bementem a résbe és semmit nem tudtam tenni, hogy elkerüljem az ütközést. Ha nem csukja be az ajtót, semmi nem történt volna és folytattuk volna a versenyt, de sajnos bezárta és nem tudtam elkerülni az ütközést.
https://www.youtube.com/watch?v=zIar7nTBoXo
"Egyébként meg 89-ben se azért zárták ki a futamról, mert azzal vádolták, hogy ő okozta a balesetet, hanem azért mert visszatolták a pályára és úgy nyerte meg a futamot."
Még jó, hogy ilyet nem is állítottam. :)
Viszont pár évvel később Shumit visszatolták a kavicságyból és nem zárták ki.
Sennát 89-ben meg éppenséggel nem a pályára tolták vissza, hanem letolták onnan.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!