Van itt olyan, aki korábban nem kedvelte Lewis Hamiltont, ám az ellene irányuló gyűlöletpropaganda szimpatikusabbá tette?
2007 környékén kifejezetten rühelltem, bár hozzátenném, hogy a kétes cselekedeteit Alonso-drukkerként sokszorosan felnagyítva láttam.
Amivel azonban megnyert, az a kiállása a vegánság, illetve bizonyos közösségek (elsősorban a feketék és az LGBTQ-emberek) jogai mellett.
Én ugyan nem vagyok vegán vagy vegetáriánus, de odafigyelek az étkezésemre, mivel a családomban két ember is van, aki a nem megfelelően megválogatott húskészítmények mértéktelen fogyasztása miatt vesztette életét. Bizonyos kisebbségek jogai pedig mindig is érdekeltek, még ha feketéket vagy nyíltan melegeket nem is ismerek, de pl. egy határon túl élő magyarnak hasonló nehézségekkel kell szembenéznie.
Azt nem értem, hogy egyes társadalmi ügyek felkarolása miért fáj másoknak? Miért kell gyűlölködni? Mert azt teljesen megértem, ha valaki unja, hogy évek óta a mezőny toronymagasan legjobb autójában, ellenfelek nélkül nyeri a címeket, mint anno MSC, de a társadalmi szerepvállalása miért szálka sokak szemében?
Az ilyen ócska kelet-európai proletárok sírása bizony nekem sokat dobott Hamilton megítélésén.
"Miből gondolod, hogy csak errefelé ellenszenves?"
Külföldi fórumok, hozzászólások. Persze más országokban sem szereti mindenki (különösen Hollandia), de alapvetően minél keletebbre megyünk, annál népszerűtlenebb. Illetve kultúrországokban az ellendrukkerei sem süllyednek olyan szintre, mint pl. itt #6-os.
Én pontosan a tökéletes ellentéte vagyok annak amit te kérdező írsz.
Én pont hogy a legelején, 2007-2008-ban kedveltem őt, neki szurkoltam, sőt kifejezetten szomorú voltam anno mikor 2007-ben nem sikerült a történelemben első újoncként VB-nek lennie 1 pont híján.
Aztán 2014 óta évről évre egyre jobban megutáltam, egyrészt a bosszantó, irritáló dominanciája miatt, hogy egy évtizede lassan róla szól a sport, másrészt a kétszínűsége, dívasága miatt, az egész F1 neki van alárendelve, csak ő nyerhet, mégis állandóan sír a szája, emellett feleslegesen politikát visz a sportba, a pályán kívül is állandóan feltűnősködik, női ruhák, tetoválások, pirszingek, a másik 19 pilóta tud normálisan kinézni és viselkedni, ő nem.
De mondom, a magán dolgai még nem is érdekelnének, de a dominanciája (amibe az FIA és a Merci is besegít rendesen), a folytonos mázlija és a piszkos stiklijei miatt mára az egész mezőny legellenszenvesebb pilótája lett számomra, pedig mondom, 2007-ben neki szurkoltam még.
Érdekes megfigyelni, hogy ugyanaz, amit Hamiltonnal kapcsolatban írsz, kicsiben megfigyelhető Vettel esetében is.
Azoknak az embereknek egy része, akik egyébként ferraris korszaka alatt szurkoltak neki Hamilton ellenében, ellene fordultak, miután ő is kiállt a meleg közösség és a környezetvédelem mellett. Hiába no, a teszkós virsli + Kőbányai közönségét nem lehet átejteni ilyen humbug dolgokkal...
A brazil bíróság eltörölte Piquet bírságát, amit a rasszista kijelentései miatt kellett volna fizetnie. Úgy tűnik, a prolik megint győztek.
Hiába no, a dél-amerikai társadalmak sem fejlettebbek, mint a kárpát-medencei pöcegödör.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!