Van itt olyan, aki korábban nem kedvelte Lewis Hamiltont, ám az ellene irányuló gyűlöletpropaganda szimpatikusabbá tette?
2007 környékén kifejezetten rühelltem, bár hozzátenném, hogy a kétes cselekedeteit Alonso-drukkerként sokszorosan felnagyítva láttam.
Amivel azonban megnyert, az a kiállása a vegánság, illetve bizonyos közösségek (elsősorban a feketék és az LGBTQ-emberek) jogai mellett.
Én ugyan nem vagyok vegán vagy vegetáriánus, de odafigyelek az étkezésemre, mivel a családomban két ember is van, aki a nem megfelelően megválogatott húskészítmények mértéktelen fogyasztása miatt vesztette életét. Bizonyos kisebbségek jogai pedig mindig is érdekeltek, még ha feketéket vagy nyíltan melegeket nem is ismerek, de pl. egy határon túl élő magyarnak hasonló nehézségekkel kell szembenéznie.
Azt nem értem, hogy egyes társadalmi ügyek felkarolása miért fáj másoknak? Miért kell gyűlölködni? Mert azt teljesen megértem, ha valaki unja, hogy évek óta a mezőny toronymagasan legjobb autójában, ellenfelek nélkül nyeri a címeket, mint anno MSC, de a társadalmi szerepvállalása miért szálka sokak szemében?
Az ilyen ócska kelet-európai proletárok sírása bizony nekem sokat dobott Hamilton megítélésén.
"Az ilyen ócska kelet-európai proletárok sírása bizony nekem sokat dobott Hamilton megítélésén."
Ezzel kellett volna kezdeni, és akkor nem is olvasom tovább.
Soha nem kedveltem. Nem is fogom.
Én Hamilton szurkoló vagyok 2007 óta, de mindig is tetszett, hogy ennyien utálják. Gyakran egy-egy győzelme és VB-je után rágondolok, hogy bosszankodhatnak a régi kedvenc formula.hu-s meg motorsportal.hu-s kommentelőim.
Mivel senki nem nyert még nála több futamot és VB-t, barátainknak bőségesen kijutott a jóból. Szerintem néha titkon elgondolkoznak ők is, mennyivel boldogabb életük lehetett volna, ha nem szállnak fel a Hamilton hater vonatra annó. Te legalább le tudtál szállni róla, de sokan nem képesek rá, túlságosan megszilárdul a véleményük az évek alatt.
Én korábbi Alonso szurkolóként ilyen vagyok. De a pályán kívüli viselkedése és ahogy idén versenyzik az nyerő nálam.
Igaz Maxit nem csíptem soha az arrogáns stílusával és hogy fütyül a szabályokra. De lehet a tehetségtelen nőverő apja miatt lett ilyen aki rajta éli ki az elk.rt karrierjét.
"Van itt olyan, aki korábban nem kedvelte Lewis Hamiltont, ám az ellene irányuló gyűlöletpropaganda szimpatikusabbá tette?"
A Hamilton felé irányuló kelet-európai jellegű gyűlölködés nem Hamiltont tette szimpatikusabbá, hanem a polgártársaimat még kevésbé szimpatikussá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!