Az ellenzék miatt kap kevesebb pénzt az önkormányzat. Miért fogják ezt is Orbánra?
Reggel gyűlöletkeltő propagandát láttam több helyek kiragaszta (Bp). Orbán volt rajta eltorzult fotosoppolt arccal. Holott állítólag a kormány szít gyűlöletpropagandát. Ugye?
Az ellenzék lenyilatkozta azt hiszem a Föpolgármester is, most nem tudom mi a neve, hogy azért szükséges hogy ők legyen az önkormányzatok élén, hogy legyen elég pénzük a Fidesz ellen szervezkedni az országgyűlési választásokon. Érted? Azért szavazzunk rájuk, hogy majd a pénzből a kormány ellen menjenek. Mi nem számítunk. Így melyik ostoba kormány adna extra pénzt az önkormányzatoknak?
Mihelyt hatalomra jutott ez az ellenzék a legelső dolguk volt felemelni a fizetésüket. Kibővítették a helyetteseik számát és olyan helyettesi pozíciókat adtak pártkatonának, mint "okosvárosért & részvételiségért felelős". Olyan inkompetens haverokat tettek pozícióba, mint Vágó István, aki nem hiszem hogy ért valamihez a MÁV-al kapcsolatban.
Ha mindezeket a visszaéléseket meg ígérgetéseket látja a kormány, miért döntse beléjük a pénzt? Sokkal kevesebb pénzt kapunk mi emberek ezek miatt az ellenzéki emberek miatt. Most tessék itt van. Ez lett belőle
Kérdező, picit tájékozatlannak tűnsz...
Finoman fogalmazva...
"azt hiszem a Föpolgármester is, most nem tudom mi a neve"
😅😂😂
Elég gáz ez a kérdés.
Orbán szivatja az összes várost vagy falvat, mert ordibál a luka miután agyonszivatták butapesten X)
Sivalkodik a malac, mert tudja hogy vágóhídra viszik :))))))
5
Az aztán segítség, abból fizetik a szemétszállítást és mindent :)
Láss már túl az orrodon lol
6!
Ha a szemétszállítást nem fizetnék KariGeri helyett, akkor az lenne a bajod, hogy nem vesznek buszokat.
Láss már az orrodon túl!
Kérdező,te ősfideszes...
Mit nyilatkozott le az ellenzék,és az a főpolgármester,akinek a nevét se tudod??
Forrás??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!