Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit gondoltok erről a cikkről?

Mit gondoltok erről a cikkről?

Figyelt kérdés
[link]

2021. aug. 22. 23:02
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
64%

Libsi propaganda.

"Tudod, vannak a szivárványcsaládok…" Hát nem nagyon vannak szerencsére és nem is kell, hogy legyenek.

"Én nem hiszem, mert szerintem a szeretet nem ilyen. " Mindegy mit hisz ez a buta tyúk, a tudományos tények azt mutatják, hogy a homoszexuálisok által nevelt gyerekek jóval több pszichológiai és szexuális problémával küzdenek.

"mégis mi a büdös frászt kellett volna válaszolnom a gyerekem kérdésére?" Hát nem ezeket.

2021. aug. 22. 23:09
 2/13 anonim ***** válasza:
24%
Azt kell válaszolni, ahogy az első is mondja, ha valaki más, akármilyen formában is, akkor azt ki kell közösíteni és tök jó vicc piszkálni, bántani, megverni. Egy igazi magyar, nemzeti, keresztyén kemény ember, tudja hogy az apa férfi az anya nő, utóbbinak a konyhában a helye, mert ha nem akkor könnyen áteshet a vak komondorban. Ezt kérem szépen így kell látni, aki másképpen látja az liberális sorosbérenc, vagy ő maga is egy b***. Természetesen semmi baj nincs a b***kkal amíg négy fal között csinálják.
2021. aug. 22. 23:14
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Egy gyermek magától sosem kérdez ilyeneket. Nem érdekli a gyermekeket a nemiség. Játszik, eszik, alszik és kész.
2021. aug. 22. 23:16
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Vicces, hogy anyuka már korábban szivárványcsaládokról tartott kiselőadást (már óvódás korban esetleg? És milyen apropóból is?), de ezt a feladatot nem tudja megugrani XD. Segítek, amit akkor művelt, hogy propagálta az abnormalitást, na az volt a nem kívánatos propaganda.
2021. aug. 22. 23:19
 5/13 anonim ***** válasza:
51%

"Kisfiam, a szexuális propaganda az, ami szeretné elfogadtatni a társadalommal azt, hogy normális dolog, ha két bácsi, vagy két néni egymásba szeret és családot alapít. Mi azonban úgy gondoljuk, hogy a gyerekeknek sokkal jobb, ha van egy olyan család, amiben az apa férfi, és az anya nő, és ők nevelik fel az olyan gyerekeket, mint te.

A szexuális propaganda ezentúl normálisnak akarja elfogadtatni azt is, ha egy bácsi néninek érzi magát és emiatt női ruhákat akar felvenni, olyanokat, mint a padtársad Noémi.

Igen, most hiába nézel így kisfiam, szerintem is nagyon csúnyán mutatna egy szőrös bácsi szoknyában és meg barbi babás pólóban, de vannak ilyen buta emberek. De mi ezeket nem szeretnénk elfogadni, mert ezek nem normális emberek, diliházba valók." - valahogy így.

2021. aug. 22. 23:28
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
A gyerek kérdezi, hogy mama miért kell félteni erről a gyerkeet? Erre mutatna egy meleg popsirakást nagy farokkal és a gyerek többet nem kérdezne semmit az életbe
2021. aug. 22. 23:34
 7/13 anonim ***** válasza:
Alapvetően nem ír hülyeséget szerintem, csak a körítés hozzá nagyon zavaró. Olyan művi, én sem hiszem el, hogy így történt a beszélgetés, már ha egyáltalán kérdezett valamit a gyerek. De amit utána ír, abban igaza van.
2021. aug. 23. 00:02
 8/13 anonim ***** válasza:
38%
Milyen érdekes, hogy a gyerek pont úgy válaszol, ahogyan a balliberális érvelők is szoktak :)) Véletlenül sem kamu a beszélgetés, á dehogy.
2021. aug. 23. 04:56
 9/13 anonim ***** válasza:

Úgy van lefestve a kisgyerek, mint akinek teljesen természetes az, ha két azonos nemű megfogja egymás kezét vagy szerelmes egymásba. Mi sem áll távolabb a valóságtól.

Van erről egy történetem. Én nem neveltem homofóbnak a gyerekemet, magam sem vagyok az, nem tartottam egész az elmúlt 2-3 évig fontosnak ezt a témát addig, amíg meg nem jelentek a különböző szélsőségek: nemváltás gyerekeknek és társaik, most nem sorolom. Lényeg, hogy nem uszítottam, hanem egyáltalán nem beszéltem neki a témáról.

Aztán mikor 9-10 körüli éves volt, láttunk egy csókolózó leszbikus párt egy padon. Emlékszem rá, hogy értetlenül bámulta őket, nem gyűlölettel vagy undorral, de értetlenül. Megütközött azon, amit látott. Nem volt számára természetes. Aztán kérdezte is tőlem, hogy mi ez.

Egy gyereknek egyáltalán nem természetes a homoszexualitás, még neki is feltűnik, hogy valahogy ez nincs rendjén. Sajnos egy balliberális hazugság az, hogy csak a gonosz felnőttek (fidesz + papok) csinálnak ebből ügyet, az igazság az, hogy az embernek ösztönösen feltűnik a homoszexualitásban az, hogy nem rendjén való a dolog. Akár tetszik ez akár nem. És ezt semmilyen melegpropaganda nem fogja az emberi ösztönben felülírni.

8-as voltam.

2021. aug. 23. 05:12
 10/13 A kérdező kommentje:

Amúgy érdekes módon nekem is vannak heteró barátaim, de sose láttam undort az arcukon, pedig az egyikük civil szervezeti bázist szervezetett Debrecenben, és mégis oda ültek mikor LMBTQI témájú beszélgetés volt pont a kormány és némely ellenzék által elfogadott hivatalosan pedofil törvény miatt, amely valójában az LMBTQI emberek irányul.

Egy percig se éreztem, hogy csak amiatt foglalkoznak velem, vagy az immáron egyszemélyes vidéki LMBTQI projektemmel, mert pénzt hozok nekik, mert idén is szerveztem úgy egy 3 programból álló hétvégi programsorozatot, hogy nem fizettem nekik egy fillért sem. Mindig barátságosak voltak velem.

2021. aug. 23. 09:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!