Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit gondoltok erről a cikkről?

Mit gondoltok erről a cikkről?

Figyelt kérdés
[link]

2021. aug. 22. 23:02
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

"– Fuhh, kicsikém, ez nem igazán gyerek téma…"

-De az hogy cicanadrágos transzi rázza a valagát az oviban az neki való?

"zt gondolják, hogy ha a gyerekek látnak olyan férfit, aki férfiba szerelmes, vagy nőt, aki nőbe szerelmes, akkor a gyerekek majd őket akarják utánozni."

-Nyugaton nem egyszer rábeszélik a nemváltásra a gyerekeket ezek a felvilágosítók. Azt állítják sokkal jobban meg tudják élni a szexualitásuk az azonos neművel. Ez normális gondolom?

" Sajnos a politika már csak ilyen, teleszemeteli az agyunkat, hergeli az embereket egymás ellen"

-Amikor a szülő szót emel, hogy nem kéne hormonkezelésre járnia a gyermekének, mert még túl fiatal hozzá hogy eldöntse, akkor elvehetik a gyermekét, van akit lecsuktak. Ez nem hergelés?

2021. aug. 23. 11:36
 12/13 anonim ***** válasza:

10: mivel már most kiderült ebből számomra, hogy meleg vagy, hadd mondjak valamit.

A mihazánkos majmokat meg politikai uszítókat leszámítva ebben az országban ma már elfogadás van a melegek felé. Amit viszont nem fog elfogadni senki az a kiskorúaknak szűői beleegyezés nélkül való nemváltás, meg az államalapítási ünnepen való transzvesztitákkal való ízléstelenkedés. Az ilyen esetek az amúgy elfogadó többséget is gondolkodóba ejtik, ezt hidd el nekem. Nem csak a keresztény-konzervatívot, bárkit. Ezért tudott minden ellenállás nélkül átmenni a melegtörvény most legutóbb.

Neked, és a normális melegeknek fel kellene emelnetek a szavatokat, hogy a szélsőségekből nem kértek, mert máskülönben mindent együttérzést el fogtok veszíteni, amit az elmúlt 20 évben megszereztetek.

2021. aug. 23. 15:00
 13/13 A kérdező kommentje:

Kinek mi a sokk? Egyébként Magyarországon és sehol a világon nem végeznek 18 év alatt nemváltó kezelést, max pubertás blokkolót írnak fel. Egyébként a szellemi érettség változó.

Én 30 éves vagyok, és kb 12-13 évesen már nekem beköszöntött a pubertás, plusz koravén voltam, ami azt illeti, hogy eléggé tájékozodtam és kritikusan szemléltem a világot. Van aki meg 19-22 évesen se fogta fel mondjuk érettségi utáni intézményi kommunikátor képzésen a média és közgadaság tantárgyat tanító tanárom által, hogy miért öleli meg a reklámban a jeges medve az emberkét. Én felfogtam. Mint ahogy sok mindent.

Például én azt is felfogom, hogy közalkalmazotti státusz szűkítésével mondjuk jóval kevesebb orvos, ápoló, és az ügyeleti rendszer álalakításával is jóval kevesebb orvos fog majd dolgozni az egészségügyben, és emiatt konkrét vidéki osztályokat fognak bezárni, aztán majd emésztheted magad, hogy miért halnak meg majd a 4. hullám idején majd annyian, nem azért mert minden sebész kisfiúknak a fütykösét fogja levágni, hanem azért mert a jobb fizetés és munkakörülmények miatt fogják elhagyni ezt az országot, de úgy általánosságban mindenki lelépne igen oda nyugatra ahol szűklátókörű felfogágásod miatt már mindenki kifordult magából...

2021. aug. 23. 16:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!