Fenyegetőzik Hosszú Katinka?
Az előfutamokban 20. helyezett Katinka a verseny után ezt nyilatkozta:
"Odaálltam, nekimentem, de ez valóban már csak szenvedés volt. Egyértelmű, hogy az egész felkészülésemből az hiányzik, ami korábban a kulcs volt: a versenyzés. Én erre álltam be hosszú évek óta, és hiába próbáltuk ezt mással helyettesíteni, egyszerűen nem sikerült úgy. A gyorsasági állóképességet mindig a versenyeken szereztem meg, és az most megállapítható, hogy ez most nincs meg: akárhogy is variáltam az úszásokat, a vége ugyanaz lett. Most tartok egy kis szünetet, végigveszem, mi miért történt, aztán az ISL-szezonban visszatérek a medencébe."
Nem kellene visszatérni, hanem példát venni Gyurta Dánieltől. Az első rossz időeredménye után visszavonult, ma fontos pozíciót tölt be a sportdiplomáciában. Pedig "csak" 32 éves, mint Hosszú Katinka.
Szégyellje magát.
Irgalmatlan sok adófizetői pénzünkkel tömte magát 5 éven keresztül! Elvette más elől az indulási lehetőséget. Kattinka a magyar sport jelenlegi szégyene, de nem egyedül érdemes erre a címre. Mohamed Aida is megérdemli, hogy egy senkinek tekintsék a mostani alakítása után.
6
Mohamed Aida esete más, és ő jogosan vett részt az olimpián. A csapatversenyen egy asszó lehetőséget kapott, s ebben 5-5-re végzett ellenfelével.
És így a 45 éves Mohamed Aida a hetedik olimpiáján szerepelhetett, ami korábban még egyetlen magyar sportolónak sem jött össze.
7)
Nem vett részt jogosan az olimpián mert nem harcolta ki a részvételt.nem is értem hogy a másik miért nem lépett vissza.
"És így a 45 éves Mohamed Aida a hetedik olimpiáján szerepelhetett, ami korábban még egyetlen magyar sportolónak sem jött össze"-tehát ez volt a cél,nem az eredmény?
Ez minden volt csak nem csapat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!