Döbbenetes volt hogy most egy fél órája az EB-n kikapott. Őt még az olimpián meg a VB-n se tudták az utóbbi években megverni, egy EB-n fél medencével kellett volna nyernie. Ehhez képest nem hogy nem győzött fél medencével, de konkrétan kikapott, és rögtön két embertől is. Benne ennyi volt akkor? Mi lesz Tokióval? Innentől csak Milákban bízhatunk az aranyérmekkel kapcsolatban?
Mit gondoltál?nem lehet mindig csúcs formában lenni
2021. máj. 22. 20:19
2/12 anonim válasza:
hát nem a legfiatalabb már. az úszásban pedig más sportágakhoz képest fiatal korban van a csúcs.
2021. máj. 22. 20:23
3/12 anonim válasza:
Fejlődnek a többi sportolók is. Idővel a jobbnál is lesz mégjobb.
2021. máj. 22. 20:59
4/12 anonim válasza:
Formaidőzítéssel is lehet gond, meg persze senki nem lesz örökké a csúcson. Meg a dopping vizsgálatok is folyamatosan szigorodndk, sokakat az is visszavet.
2021. máj. 23. 09:43
5/12 anonim válasza:
Jönnek a jobbnál jobb cuccok, Katinka meg öregszik....
2021. máj. 23. 17:03
6/12 anonim válasza:
Ti mieől beszéltek? Egyáltalán nem öregedett ki..
Az ugye megvan, hogy Katinka az ilyen versenyeket edzésnek szánja?
És ebből következik, hogy nyilván neki kicsit szarabb most, mert egy éve nincsenek versenyek rendezve, ezért nem is tudott úgy készülni, mint ahogy szokott. Nem is értem, miért temetik őt az emberek
Olimpia évében, egy aranyra esélyes sportolónál, az EB felkészülés egy állomása csak. Nem pihen rá, nem hegyezi a formát, hanem munkából csinálja meg. De persze azt is látni kell, hogy ő sem fiatalodik, az ellenfelek meg szinte csak rá vadásznak, mikor ott van. Ettől függetlenül szerintem simán lehet még aranyérmes Tokióban, de benne van a pakliban hogy nem nyer már. Ettől nem lesz kisebb úszó, emberből van ő is.
2021. jún. 9. 17:43
9/12 anonim válasza:
Szerintem azért ne temessük el. Nem úszott rosszakat, de igen, sajnos már nem fiatal. Azért az olimpián biztos fog hozni érmet a magyaroknak és nem csak Milák fog dobogón állni. Ott helyben láttam többször is, döntő után is, ő sokkal fitteben nézett ki, mint a többiek, bőven nem úszta ki magát minden számon. De ugyanez elmondható Milákra is, ő is tud ennél még jobbat. Illetve az a furcsa, hogy most az olaszok és az oroszok is sorra bemutatták, hogy milyen sportolóik vannak és mit tudnak. Míg egyes országok rejtegették, ők nem. Szerintem erről az EB-ről nem kell nagy következtetéseket levonni, ez most az úszóknak is úgymond egy felmérés volt saját magukról és a további munka folytatásához
2021. jún. 14. 22:30
10/12 anonim válasza:
"Azért az olimpián biztos fog hozni érmet a magyaroknak"
Vagy nem, neki szerintem ennyi volt, majd jönnek mások.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!