Volt már rá példa, hogy 35 éves úszónő olimpiai érmet nyerjen?
Figyelt kérdés
Hosszú Katinkára gondolok. 35 éves lesz a következő olimpián.2021. júl. 29. 15:42
1/13 anonim válasza:
A Nagy Dopping Köztársaság falai között keresgélj.
2/13 anonim válasza:
Egyszer nyert férfi 35 évesen, nő még nem.
Nem hiszem, hogy a következőre megy egyébként, el kell fogadni, hogy kiöregedett a mezőnyből, az új versenyzők ellen nincs esélye éremre.
3/13 anonim válasza:
Sajnos már nem tényező
Illetve szerintem adja magát hogy nem tud hizzájutni azokhoz az amerikai "kémiákhoz" amit Tusup beszerzett
4/13 anonim válasza:
Gondolod ha most még érmet sem tudott szerezni, 3 év múlva majd nyer? Szerintem ki se jut már Párizsba.
5/13 anonim válasza:
Honnan tudod hogy indulni fog?szülnie kell,azután pedig már úgyis valami mást fog csinálni.
6/13 anonim válasza:
Most se kellett volna kidugni. Ment volna helyette olyan aki úszik is.
7/13 anonim válasza:
Dara Torres 33 évesen arany, 41 évesen ezüstérmet szerzett.
8/13 anonim válasza:
9/13 anonim válasza:
Azért a sportlövő teljesen más, mint az úszó, kár is idekeverni. (egyébként 1912-ben szerezte és csapat tagjaként nem egyéniben)
10/13 anonim válasza:
Szerintem Katinkának van esélye, azért ő nem egy átlagos úszó. Most minden összejött neki, azért nem tudott olyan jól úszni, nincs még kiöregedve. Egyik fiatal sem jobb nála, nézzétek csak meg😀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!