Kezdőoldal » Sport, mozgás » Versenyek, olimpiák » Szerintetek az normális, hogy...

Szerintetek az normális, hogy a MOB nem engedett olyan sportolókat az olimpiára, akik nem oltattak?

Figyelt kérdés
Egyáltalán jogilag ez rendben van? Tudtok még olyan országról, aki ilyen feltételt szabott?

2021. júl. 19. 17:40
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
23%
Úristen, ennyire hülyék vagytok??? Van ismerősötök között egészségügyis? Még hogy nem kötelező? :-) Ébredjetek már fel, de komolyan!
2021. júl. 20. 17:09
 32/40 A kérdező kommentje:
#31! Te most kivel beszélgetsz? Értelmesen is le tudod írni, amit írtál, vagy találgassunk?Barkochbához most nincs kedvem.
2021. júl. 20. 17:12
 33/40 anonim ***** válasza:
23%
Nekem kb. 20 egészségügyi dolgozó van az ismeretségi körömben? Szerinted hányan tehették meg, hogy nem oltatták be magukat? Elárulom: 1-nél kevesebb a szám, és a kollégáik közül is mindenki beoltatta magát. Persze, nem kötelező... Mintha lenne VALÓDI választási lehetőség, ugyan már!
2021. júl. 20. 17:14
 34/40 anonim ***** válasza:
Körömben után pont (.)
2021. júl. 20. 17:14
 35/40 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, miért vergődtök, hogy egészségügyiseknek kötelező (volt)-e az oltás Magyarországon, amikor a szóban forgó sportoló Ausztriában dolgozó állatorvos...
2021. júl. 20. 17:16
 36/40 A kérdező kommentje:

#35! Szerintem nem vergődik senki. Én is azt írtam, amit te.

#33! Ezt örömmel hallom, mert ezek szerint valódi boldogság Magyarországon egeszségügyisnek lenni. Akik nem akartak oltatni, összefoghattak volna ellene/ mehettek volna kedvezőbb körülmények közé dolgozni más országokba, ahol örömmel fogadnák őket/pályát válthattak volna(itt nyilván nem az orvosokra, inkább ápolókra gondolok). De nem. Ez aztán a hivatástudat! Ha kell, az életem adom, hogy magyarországi egészségügyis lehessek. Meg is nyugodtam, nincs itt semmi probléma.

2021. júl. 20. 17:28
 37/40 anonim ***** válasza:
29%

Kérdező, most bizonyítottad, mekkora idióta vagy!

Persze, váltsanak pályát, mindannyian... Leszel te még rájuk szorulva, és rá fogsz jönni, hogy sokszor ezt az egészet csak az ő hivatástudatuk tartja még össze, különben romokban heverne már rég az egész. Lehet, hogy az életedet is adtad volna egy ilyen helyzetben... Majd egyszer rá fogsz döbbenni, a sorsát senki sem kerülheti el.

Tökmindegy, melyik területet vesszük, belehalhatsz a szülészeten, onkológián, belgyógyászaton, de akár egy kis baleseti sebészet hiányába is. Persze, ha arccal kellene felvállalnod ezt az egészet, akkor máris aggódnál a kis tyúkszaros életedért. :-)

2021. júl. 20. 17:33
 38/40 A kérdező kommentje:
Nem. Pont ezt mondom. Tisztában vagyok vele, hogy a beteg(adott esetben akár én) van rájuk szorulva és nem ők a betegre. Tehát azt nem értem, hogy magukat miért nem nézik. Mi az igazság? Valóban meg vannak győződve róla, hogy az oltás jó, és nem árthat, avagy kényszer miatt tették, mert anélkül nem oltattak volna. Ha az utóbbi, akkor miért nem a saját életüket helyezik előrébb? Ha én egészségügyis lennék és nem lennék róla 100%-ban meggyőződve, hogy nem árthat nekem az oltás, akkor lesz.rnám, hogy omlik össze az eü., oldja meg a kormány, ahogy akarja, nem oltatnék, nekem fontosabb, hogy a gyerekemnek legyen anyja.
2021. júl. 20. 17:54
 39/40 anonim ***** válasza:
100%
37: azért legyünk őszinték! Isten óvja azt, akinek a magyar egészségügyisek "hivatástudatán" múlik az egészsége vagy az élete... Tudom, most az a hivatalos álláspont, hogy "hősök", és tényleg, a 20%-uk valóban az, és tényleg övék minden tiszteletem, de a többi...
2021. júl. 20. 17:55
 40/40 anonim ***** válasza:

39-es: igen, pont ez a gáz, de sajnos rajtuk múlik!

És én most nem a "hősök"-nek beállított, egész nap az üres osztályon üldögélőkről beszélek, hanem azokról, akik adott esetben egy műszakban 3-an végzik el 5 ember munkáját, és mégis tudnak közben mosolyogni, kedvesek lenni. És ők vannak többen.

2021. júl. 20. 17:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!