Kezdőoldal » Sport, mozgás » Versenyek, olimpiák » Szerintetek az normális, hogy...

Szerintetek az normális, hogy a MOB nem engedett olyan sportolókat az olimpiára, akik nem oltattak?

Figyelt kérdés
Egyáltalán jogilag ez rendben van? Tudtok még olyan országról, aki ilyen feltételt szabott?

2021. júl. 19. 17:40
1 2 3 4
 1/40 anonim ***** válasza:
62%
Szerintem nem normális hogy minden ekörül a bohózat körül forog már 2 éve és nem tisztességes
2021. júl. 19. 17:52
 2/40 A kérdező kommentje:
Én is ezt gondolom, de ha külön-külön megnézzük a betegebbnél betegebb döntéseket, azt látom, hogy egyiknél se próbáltak az emberek ellenállni, még csak fel se háborodott senki.(Rajtam kívül persze🙂) Szóval azon gondolkodtam, hogy meddig mehetnek el? Szerintem, ha holnap azt mondanák, hogy menjünk a kísérleti vakcináért, aki nem veszi fel, arra nyilvános kivégzés vár a Főtéren, mindenki dalolva vonulna a sorba.
2021. júl. 19. 18:00
 3/40 anonim ***** válasza:
57%

Én beoltattam magam, kényszerből, különben nem mehettem volna a kórházba látogatni a feleségemet.

Rájöttem: tök felesleges azon agyalni, oltatsz, nem oltatsz, egyiknek sincs jelentősége.

2021. júl. 19. 18:31
 4/40 A kérdező kommentje:
Már hogyne lenne jelentősége? El tudod képzelni, mit dolgozik egy sportoló azon gyerekkora óta, hogy kijusson az olimpiára? Majd miután ő mindent megtett érte, indok nélkül keresztülhúzzák egy tollvonással. Mert mi is az indok? Eleve csak egészségesen mehetne ki egészséges emberek közé. Ahol egyébként szigorúbb szabályok vannak, mint bárhol máshol. Ezzel szemben Mari néni Bélapátfalváról(aki egyébként kb.40x veszélyeztetettebb, mint az a sportoló), gyakorlatilag bárhol szabadon fertőzhet és fertőződhet.
2021. júl. 19. 18:50
 5/40 anonim ***** válasza:
42%
Milyen sportoló az ilyen? Én nem tudom komolyan venni. Mindig azt hittem, hogy egy sportoló számára az olimpia az, amire felteszi az egész életét. Erre egy nyamvadt oltás miatt lemond az egészről. Majd fogja a fejét a falba verni pár év múlva a rossz döntése miatt.
2021. júl. 19. 18:59
 6/40 A kérdező kommentje:
Honnan tudod, hogy rossz? Pár év múlva fog kiderülni, hogy ki döntött jól, vagy rosszul. Egyelőre csak hit van, vagy nincs. Azt se tudjuk meg, hogy hatott volna rá az oltás, hisz nem oltatott. Egyébként pár év múlva még simán indulhat. Más kérdés, hogy ezek után biztos nem magyar színekben tenném a helyében.
2021. júl. 19. 19:08
 7/40 anonim ***** válasza:
27%
Most komolyan: hány oltást kapott eddig életében, amit nem akart? Szerintem már kapott egy párat. És szerintem volt már a távol-keleten is, amikor utazás előtt szintén kap az ember pár oltást, érdekes módon azok ellen nincs kampány. Vihar egy lavór vízben. Komolytalan sportoló az ilyen, inkább az lehet az oka, hogy nem akart leégni az olimpián, és ez egy jó indok volt a visszalépésre.
2021. júl. 19. 19:11
 8/40 A kérdező kommentje:

Ha nem akarna leégni, arra ennél sokkal egyszerűbb megoldások is lettek volna, hidd el.

Hány volt NEM KÖTELEZŐ kísérleti oltás azok közül?

2021. júl. 19. 19:17
 9/40 anonim ***** válasza:
27%
Nem kötelező KÍSÉRLETI? Hol vannak ilyen oltások?
2021. júl. 19. 19:23
 10/40 A kérdező kommentje:
Ezt mondom, hogy ez az. Amiket eddig kapott, az egyik se ilyen volt.
2021. júl. 19. 19:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!