Kezdőoldal » Sport, mozgás » Versenyek, olimpiák » Nem unjátok még a focit?

Nem unjátok még a focit?

Figyelt kérdés
Mert én már nagyon. Soha nem szerettem, nem érdekel. Megértem, hogy sokakat viszont igen, ezzel nincs baj. Elfogadtam, hogy ilyenkor gyakorlatilag ekörül forog az élet. Nem lakom messze a Stadiontól, úgyhogy még azt is szó nélkül lenyelem, hogy a közlekedés módosításai miatt szívással telnek a meccsek napjai. Az is oké, hogy a széleskörű érdeklődésre való tekintettel az összes hirdetésben és minden "normál" hírcsatorna összes híradásában tényleg a csapból is ez folyik. De most elkezdték teljesen mással foglalkozó oldalak, portálok is a focis posztokat kirakosgatni egymás után, és ez már zavar, elegem van belőle. Ha arra lennék kíváncsi, akkor sportoldalakat követnék, de tök más profilú helyeken igazán nem erre vagyok kíváncsi, oda nem illőnek és erőltetettnek érzem. Zavar, unom. Egyedül én vagyok így ezzel?

2021. jún. 22. 10:07
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
18%
Akkora effortot vesz igénybe átgörgetni az ilyen posztokat a Facebookon? :)
2021. jún. 23. 00:04
 12/13 anonim ***** válasza:
66%
erőfszités nem effort, te sügér
2021. jún. 23. 09:49
 13/13 A kérdező kommentje:
#11 Ezek szerint nem olvastad el, amit írtam.
2021. jún. 23. 10:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!